Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Well, for those yg mungkin aku tak add kat FB.. terlupa nak tagged.. tak berkesempatan nak wish.. di sini dengan rasa rendah diri (walopon tinggi melangit sbnrnya), aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri serta Maaf Zahir dan Batin buat korang sumer yg selama ni dah support aku dan blog ni juga blog Senseofviews Photography sama ada secara langsung or tidak.

Kad raya yg aku design ni khas utk korang sumer.. Nak pos satu persatu mmg susah la kan (u ols know better kot!!), but ucapan ni ikhlas dari hati.. itu yg penting :)

Wish u ols have a blast hari raya with friends and families and dont forget to take care of self as well okeh...

Assalamualaikum..


10 comments:

ZWAN SABRI said...

wassalam..
Wah! chanteknya kad raya nii.. tarikan utama kad raya ni ialah model dalam kad tuu.. HAHA


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

jejaka anggun said...

salam aidilfitri.... minal aidil walfa izin...

Judiene said...

Selamat Hari Raya! :)

edzlin007 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Adam, Maaf Zahir dan Batin.

KeMatZ said...

rasanya tak lama lagi dah nak puasa ... adakah bulan raya nanti baru ruangan ini berupdate :P

Anonymous said...

married phoenix local dating http://loveepicentre.com/ gay nebraska dating
printable dating game [url=http://loveepicentre.com/advice/]info on dating services[/url] their dating magazines
sweden online single dating [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]free online married dating service[/url] free hiv positive dating [url=http://loveepicentre.com/user/Gtextile/]Gtextile[/url] reid rosenthal dating

Kevin Collins said...

Hi. I really enjoyed my brief visit on your site and I’ll be sure to be back for more.
Can I contact your through your email?

Please email me back.

Thanks!
Kevin
kevincollins1012 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة تاج said...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام

شركة تاج said...


شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

Archive

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates