Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Well, for those yg mungkin aku tak add kat FB.. terlupa nak tagged.. tak berkesempatan nak wish.. di sini dengan rasa rendah diri (walopon tinggi melangit sbnrnya), aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri serta Maaf Zahir dan Batin buat korang sumer yg selama ni dah support aku dan blog ni juga blog Senseofviews Photography sama ada secara langsung or tidak.

Kad raya yg aku design ni khas utk korang sumer.. Nak pos satu persatu mmg susah la kan (u ols know better kot!!), but ucapan ni ikhlas dari hati.. itu yg penting :)

Wish u ols have a blast hari raya with friends and families and dont forget to take care of self as well okeh...

Assalamualaikum..


7 comments:

ZWAN SABRI said...

wassalam..
Wah! chanteknya kad raya nii.. tarikan utama kad raya ni ialah model dalam kad tuu.. HAHA


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

jejaka anggun said...

salam aidilfitri.... minal aidil walfa izin...

Judiene said...

Selamat Hari Raya! :)

edzlin007 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Adam, Maaf Zahir dan Batin.

KeMatZ said...

rasanya tak lama lagi dah nak puasa ... adakah bulan raya nanti baru ruangan ini berupdate :P

Anonymous said...

married phoenix local dating http://loveepicentre.com/ gay nebraska dating
printable dating game [url=http://loveepicentre.com/advice/]info on dating services[/url] their dating magazines
sweden online single dating [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]free online married dating service[/url] free hiv positive dating [url=http://loveepicentre.com/user/Gtextile/]Gtextile[/url] reid rosenthal dating

Kevin Collins said...

Hi. I really enjoyed my brief visit on your site and I’ll be sure to be back for more.
Can I contact your through your email?

Please email me back.

Thanks!
Kevin
kevincollins1012 gmail.com

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates