Tuesday, March 25, 2008

My Big Day [part 02]

Masih menceritakan tentang suasana birthday aku tahun ni.
Tapi kali ni aku nak 'link'kan ke blog member aku yg turut sama wat story pasal sambutan birthday aku dan kengkwan lain.

Actually, dalam family DFC, pada 22 march lalu aku turut sama menyambut birthday Kak Lyn and Kak Emi yg tarikhnya tak jauh sgt ngn tarikh lahir aku. Dan kebetulan lak 22 March jugak merupakan tarikh rasmi pembinaaan laman web DFC dan secara tak langsung menyambut 1st anniversary bg DFC.

Pada sebelah malam lak, aku sambut bersama kawan² semasa zaman diploma and degree aku dulu di Restoran Naili's Uptown Damansara. Kami sambut utk 3 org serentak. Aku, Ayu yg lahir pd 21 March and husband Ayu, Rafi (satu kelas aku gak) yg lahir pd 13 March.

Tak mo cakap panjang...nak tau story lanjut, visit la page diorg...

http://raydrevil.blogspot.com/2008/03/sekitar-1st-anniversary-celebration-of.html

http://kematz.blogspot.com/2008/03/happy-birthday-mazlly-ayu-rafi.html

http://naftyshares.blogspot.com/2008/03/birthday-bash.html

http://tulipmalam.blogspot.com/2008/03/karaoke-birthday-in-advanced.html

http://syamelia-syamelia.blogspot.com/2008/03/happy-birthday-belated-be-earlied.html



[Thanks to Zamox for this video..totally i'm very speechless that nite and i had so much fun hangin' around with u guys despite, u guys are truly great friends]

2 comments:

~SYAMELIA~ said...

adam... adam...
masih demam bday lg ek...
xpe xpe... akak faham...

"setahun hanya sekali...
merayakan hari yg mulia ini"

-btw, thx 4 the link...

Adam-ArJuna said...

huhu..ye la kak amy,
adam tak pernah pon selebrate bday segala ni..
ni la 1st time sambut cam daboom gitew..
harus la terngiang-ngiang lg..

ehehehhe...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates