Thursday, April 17, 2008

Bila Teknologi Mengatasi Segalanya...

Bila Teknologi Adalah Segalanya... [just for laugh..!]

JANGAN sampai anak² kita nanti tak dapat membezakan mana satu real..mana satu teknologi..

JANGAN di salah ertikan function² yang sepatutnya kita gunakan.

JANGAN sampai anak² kita terlebih genius sudah. Kalau tak jd cam Sufiah, mungkin akan jd seperti gambar di atas.

Berhati-hati bila anak² dah pandai bercakap. Ada saja pertanyaan yang mungkin kita sendiri tak ada jawapannya. Pepatah dulu, 'org tua makan garam dulu sebelum kita..' Pepatah sekarang.. 'org muda makan pizza dulu sebelum diorng..'

Contoh terbaik...lakukan sesuatu mengikut apa yg sepatutnya...JANGAN main sebat jer..

Ni la antara yg akan terjadi bila terknologi adalah segala-galanya.

Lu pk la sendiri...!

Purchasing power is in your hand..You have the right for what you need and want.

PENTINGnya blajar from top to bottom even nak buat air pon...

Betapa PENTINGnya mengetahui bahasa² komputer. Tak semua kita faham bahasa.. kalu dah tak faham sgt bahasa, ni la jadinya...

1 comments:

~SYAMELIA~ said...

camner la akak terlepas tgk post ni?
nice one la adam...
rajin nyer adam buat caption n relate dgn keadaan semasa...
well said...
most of it are true enough...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates