Friday, June 20, 2008

Buddies!


I Miss My Buddies!


Yang ku kenali seawal berada di sekolah rendah hinggalah ke menengah...Walau pun masing² telah membina hidup dgn cara sendiri, aku doakan korng semua bahagia dunia dan akhirat..

The reunite! Gathering IS110 group B.. rakan sekelas semasa aku mengikuti pengajian Diploma Pengurusan Maklumat, UiTM

Rakan² sekelas aku masa mengikuti program ijazah di UiTM. IS220 Group B..Alwayz Happening! Tringat plak kisah² yang ntahapahapantah dalam masa 2 thn kita bersama..

The last...program terakhir kita sebelum bergelar graduan..All in ONE!

My Classmate! IS220 /B - 2003-2005..where's the rest?? what eva it is, i'm always pray the best for ur future undertaking.

Moment of truth, we've learned to be..just like a bird flying so free.. learning to love..learning to give, in all our heart is what we believe..

Unimagined! The moment i've been announced as one of student representative of UiTM for the year 2004/2005. Thanks for all ur support and encouragement towards me. Love you my frenz..

New title to take. New frenz to meet..

Bersama team MPP mewakili UiTM dalam perbarisan Kemerdekaan ke-48 di Putrajaya. Best giler..satu pengalaman yg cukup menarik. Hopefully korang sumer dah success dalam bidang masing². Bila nak gather ni..??

Terbaru...family yg aku kenali melalui fan club yang tak pernah langsung aku fikir nak join. Melalui diorg, macam² benda baru yg rasai dan lalui..pengalaman pahit manis suka duka sumer bercampur aduk.. apa pon or di mana pon korang lepas ni..aku sentiasa doakan yg terbaik utk korang...Amin..

0 comments:

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates