Thursday, June 26, 2008

I've Been Tagged!

THE RULES :

1. Each blogger must post these rules first.
2. Each blogger starts with 8 random facts/habits about themselves.
3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their 8 things.
4. At the end of your blog, you need to choose 8 people to get tagged and list their names.
5. Don't forget to leave them a comment, telling them that they've been tagged, and to read your blog- nothing interesting bout me.. lets start!!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Wah!! First of all yg aku nak kasi tau, aku tak tau apa maksud & function tag ni. Sblm ni, aku pernah gak di 'tagged' oleh beberapa kenalan melalui blog ni tapi aku abaikan je sbb pk apa hal dgn ke'skema'an tagged ni bagai. Blog aku ni pon dah penuh ngan stori-mori citer aku..perlu lagi ke tag???

Tapi utk memuaskan hati beberapa pihak (Wah! Ayat..!!), I'm listing out 8 things about me that can be shared with y'all. Setelah diperah, digali, dikaji, ditapis oleh lembaga penapisan kaji selidik dan ditimbang kira semua aspek, here the top 8!! hehehe...tak bley blah..

  1. Aku dimengandungkan di Sarawak, dilahirkan di yg agak² besar di Kuantan, dan dibesarkan (tp blom cukup besar waktu tu) di Sg. Petani Kedah, dan disekolahkan di Parit Buntar sebelum bermastautin di bumi Shah Alam lebih kurang 8 tahun yg lalu..

  2. Anak ke-4 dari 5 beradik (3 laki, 2 pompuan) dan aku yang paling sengal, weird dan tak ensem...ulang suara..TAK ENSEM..!!

  3. Mencuba sesuatu yg baru merupakan salah satu hobi aku yg pelik. But i'm still enjoissss!!

  4. SENSITIP! eh..!! SENSITIF!! itu la aku. Perkara yg sering dan terpaksa aku kawal dalam life aku seharian. But now, i can manage it very well..TRUST me!

  5. APPRECIATE!! is the most word that i alwayz admire. From appreciateness, comes everything.

  6. I LOVE MY BUDDIES!! whoever you are, i just LOVE YOU DAMN SO MUCH. For me, life without FRIENDS arround is just LIFELESS!! you are FREAK dude!!

  7. Have a thought of feeling that I want to be SOMEBODY.. negative or positive..we never know..Hopefully a good human being. Insya-Allah.

  8. hurrmmm.. apa lg eyh?? last but least, Majulah BLOG untuk NEGARA.. (hahhaaa..tak de idea dah maaa...)

1 comments:

pZo said...

heh thanks sbb lawat
heh dont know where to drop ma komen.. so drop sini je la

great ke info tu? berminat ke. tapi da lepas da. dateline 1 july haritu.

skrg macam kering idea nak tulis ape.. uhu jrg update sgt..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates