Friday, August 01, 2008

August is BACK!!


Diam tak diam dah berlalu pun Julai.. skang ni Ogos pulak menjelma..lg 4 bulan berakhir la tahun 2008 dan muncul pulak 2009.. Hurmm..cepat masa berlalu kan..pejam celik, pejam celik..setiap yg kita nanti berlalu tanpa kita sedari.

Sepanjang Julai ni aku dah hasil 13 topik utk blog aku. Campur tolak bahagi darab..dah almost 100 entri yg aku hasilkan sepanjang penglibatan aku dalam dunia blogging ni..Wah!! Terlebey sudah! ehehhe.. aku mintak maaf la kalu sekiranya hasil tulisan aku tak memuaskan hati korang² sumer yg baca blog aku. Tujuan aku buat blog bukan sekadar nak syok sendiri, tp lebih nak menyampaikan apa yg terkandung, tersirat dan tersurat dlm hati dan fikiran aku. It's all about heart and feelings.

Aku suka org baca blog aku dan aku suka jugak baca blog org. Bukan sebab nak cari glemer, tp lebih kepada nak menyampai sesuatu yg mungkin tak terluah dgn pengucapan...lebih mudah melalui tulisan..Kalu korang tak paham gak nasib lerrr...

Ada Apa Dengan Ogos ni...?? Tak perlu la aku nak hujah panjang, cukup la sekadar aku ucapkan HAPPY FRIENDSHIP DAY buat semua kengkwn. kenalan, sahabat, rakan, teman dan semua yg mengenali aku. Setiap hari ahad, minggu pertama bulan Ogos..itu la tarikh yg au tunggu utk aku ucapkan happy friendship day..

Mungkin tak semua org merasai kewujudannye kan..?? tapi aku cukup menghargai tarikh ni sbb melalui tarikh ni jugak la aku nak lebih menghargai sumer kawan² aku. Baik buruk korang tetap kawan aku. Terima kasih jugak sebab menerima aku sebagai kawan korng walopon aku ni tak sesempurna mana..

Di kesempatan ni. aku tak nak jd terlambat utk ucap HAPPY BIRTHDAY utk semua rakan aku yg menyambut pada bulan Ogos ni...antara yg aku igt..Safia (5/8), Syazwan (7/8), Zamox (10/8), Lilo (11/8), Fendy & Abg Fariz (21/8), Mazlan (22/8), Fara (31/8), Azza, Haris, Yani dan semua laa...

8 comments:

Farazila said...

wah...lilo mmg nantikan bulan ogos nie..

my birthday...yahoooooo....

nasib igt agy besday lilo kn...

hihiiiihi...

Adam Arjuna said...

ahaha..
igt jer, tak lupa...insya-Allah..

hepi bday to lilo..

:P

Farazila said...

tenkiu2..
:)

mesin.masa said...

'Baik buruk korang tetap kawan aku. Terima kasih jugak sebab menerima aku sebagai kawan korng walopon aku ni tak sesempurna mana..'

- oh no....im touched!!!

fara said...

heyy adam! thanks , ingt gk bday fara ye. fara ske august, ramai VID lahir august :P
hikhik.

Adam Arjuna said...

to mesin.masa;
aku pon touced gak nih..hehehe..


to fara;
sure la igt fara ku syang...oops..!
terlebey sudah..

nnt kita celebrate reramai eyh..sure meriah gils..

knownasSAFIA said...

adam, thanks! sorry lmbt, br je prasan hehe ;p

Adam Arjuna said...

safiaaaa...

u r most welcome..!

bila lagi nak ketemu ni...lama kan tak jumpa..:)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates