Thursday, July 31, 2008

Where Bloggers Meet

www.yoyooh.com : where bloggers meet

Sekadar gambar hiasan.

Pernah dgr tentang portal terbaru ni..?? kalau belum, cuba la ringan² jari jemari tu utk klik kat laman web ni YoyoOh.Com.

Portal yg dibina bertujuan untuk mengumpul para bloggers ke dalam satu arena pemblogan yg baru di mana para bloggers dpt lebih dikenali bukan hanya melalui portal blog persendirian saja, tetapi boleh jugak di'link'kan melalui blogger² yg lain. hurmm.. cam ner tu yek..?

Melalui YoyoOh ni, blogger boleh menulis apa saja artikel yg dirasakan perlu termasuk bidang hiburan, sukan, politik dan bermacam lagi di samping dapat meluaskan kenalan atau memperkembangkan lagi blog persendirian melalui link yg dah disediakan.

Berbeza kan..? So...pada sesiapa yg rasa blom tau pasal portal, cuba² la utk register dan menjadi ahli YoyoOh.Com ni.. kalu nak tau lebih lanjut...bley la klik pada link yg dah disediakan tu. Percuma je..tak payah bayar!!

Buat pertama kalinya, pada 30 Julai 2008 bersamaan hari Khamis, YoyoOh dah anjurkan satu majlis resepsi (waahh ayat..!! tak bley blah) bersama beberapa orang bloggers, wartawan dan artis, wakil pelajar dan pihak pengurusan di bahagian hiburan yang bertujuan utk beramah mesra di samping memperkenalkan lagi YoyoOh melalui pelbagai medium yang ada. Majlis santai yg di adakan di Amarin Heavenly Thai Restaurant, Midvalley ni dihadiri lebih kurang 50 orang jemputan termasuk la kumpulan The Lima dan Dafi serta tak ketinggalan Ajieb dari Murai.Com. Ramai gak yek!

Best jugak bila dah kumpul macam ni, di tambah pulak dgn makanan thai di Amarin ni yg memang sedap gilerss...

Apa pon, thanks to YoyoOh and the committees involved for inivited and opportunity given to me to attend these gathering.

For more info, please find it HERE..!!


As usual, here are some photos taken that night. Enjoy!



Pelbagai aneka makanan yang dah di order oleh pihak pengurusan YoyoOh.Com untuk para jemputan. Dari pembuka selera, makan utama hinggalah ke pencuci mulut.. Yummy..


Antara yang hadir..

Azri dan Syahid, wakil pelajar dari UIA yang turut hadir. Nice to meet both of you.

Definitely i'm not part of this group...haha....oh buronan cinta..lalalala...

Bakal model popular....katanya...walopon...ahaha..me with Ajieb..

P/s: thank to Kak Amy for those pictures..:)

2 comments:

Megat Eusofe said...

thanks adam ,sebab datang
:)

luv u fren

Adam Arjuna said...

alo encik megat..
thanks to you and the rest for invited me to join the dinner...

:)

hope for more after this...ekekeke...joking jer!!

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates