Monday, May 04, 2009

Album Promo : OST Talentime


Original Sound Track Talentime kini di pasaran!!



For those yang admired lagu² dari filem Talentime ni better dapatkan album OST nya ni yg dah pon ada di pasaran. Comfirm korang puas ati sebab sumer lagu² yg terkandung dalam filem tersebut diselitkan melalui album ni kecuali lagu O Re Piya dendangan Rahat Fateh Ali Khan (may be sbb hak cipta kot lagu ni kot buatkan ia tak masuk dlm album soundtrack nih)

Bagi aku, album ni satu kepuasan la walaupon cuma ada 4 lagu penuh..selebihnya adalah lagu yg sama dan dlm pelbagai versi.

Hanya RM26.90!

Track :

01 - Just One Boy (Movie Mix) :: Aizat

02 - Angel (Movie Mix) :: Atilia

03 - I Go (Movie Mix) :: Aizat

04 - Ganesh’s Theme (Movie Mix) :: Hardev Kaur

05 - Itulah DiriMu (Malay Version) :: Aizat

06 - Angel (Malay Version) :: Atilia

07 - Pergi (Malay Version) :: Aizat

08 - Break Up (Movie Mix) :: Instrumental

09 - Kasih Tak Kembali (Movie Mix) :: Atilia

10 - Just One Boy (Full Band Mix) :: Aizat

11 - Going Home (Movie Mix) :: Hardev Kaur

12 - I Go (Original Version) :: Pete Teo

P/S: Lirik² lagu juga disertakan bersama di dalam album ni yerr.. Bley la korang berangan² jadi Hafiz or Melur dlm citer nih! **wink

6 comments:

jejaka anggun said...

4 lagu rm26?
cam bazir jer?

Adam Arjuna said...

huuhu...
4 lagu penuh...but ada different version.. english n malay..
some kinda cool song gak la..

but it depends la kan bro..

taste memasing kan beza..

susah sgt..dlod sudey.. :P

edzlin007 said...

dah beli album ni. memang tak rugi, lagu-lagunya sangat sedap didengar. suka lagu angel atilia dan i go aizat. just one boy pun best

rizz said...

cte ni pon xtgok lg hahahahh

rizz said...

cte ni pon xtgok lg hahahahh

Adam Arjuna said...

Comment to edzlin :

wah! pantas gak lin eyh..:P
anyay, best kan lagu dia.. both version utk sumer lagu tu pon not bad..

lagu just one boy tu sgt catchy..layan giler..kan..


Comment to Rizz :

uiks..
tak tgk lg ker..?
bukan rizz kaki wayang ke..?
its ok, nnt dah kuar dvd bley beli..
karya yasmin ahmad ni different skit, tp penuh kualiti.. trust me..

pas tu leh layan lagu dia lak..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates