Friday, June 19, 2009

Gahnya Promosi!

Chop!! Chop!! Sebelum tu nak bitau yg ni bukan review utk movie hits blockbuster Transformers 2: Revenge of the Fallen... yerr...

Just nak share dgn apa yg aku dengar.. dan apa yg lihat berkaitan filem ni.

Skang ni mana saja kita gi, kuar, lepak.. org dok bercerita pasal TF2 Revenge of the Fallen yg akan ditayangkan secara rasminya pada 24 Jun 2009 nih.

Hebat sangat kah??

Promosi yg dibuat pon gila baban.. baik dlm negara, apatah lg kat luar nun.

Contohnya...tgk la kat bwh ni..

akhbar The Sun buat coverage 8 page penuh tentang filem nih!


product Energizer pon tak ketinggalan buat promosi utk TF2 nih.. beli bateri bley dpt discount tickets.. huuhu

ni pulak dari LG -- dengar kata iklan yg dikeluarkan LG sempena filem Transformers 2 pon agak gempaq gak, and Malaysia pulak menjadi antara negara yg specific terhadap promosi dan contest yg diadakannya.. dasat kan.. more info, click HERE yer!


tak ketinggalan.. rangkaian francais makanan segera KFC pon turut sama dalam mempromosikan movie ni.

Bukan setakat product² tu je terlibat.. byk lg sbnrnya.. antaranya jugak dari Petronas.

Tak dinafikan yg aku pon agak teruja nak tgk citer ni. Buktinya :


awal lagi aku dah dptkan tiket utk menonton. Yang pasti 23 Jun 2009, jam 7.30 malam semua persoalan berkaitan filem ni akan terjawab. Ulasan aku nnt senang je.. best or tak? berbaloi or tidak dgn semua yg aku sebut kat atas tu...

Sama-sama kita saksikan yerrr....

Saya dah dpt tiket.. anda bila lagi ? ( ada cam iklan tak? **wink!!)

P/S: hope penantian bukan penyesalan.. jgn jd mcm Dragonball sudah.. expectation sgt tinggi, bila dah layan citer... hadoo.. tak capai kepuasan menonton pon kan..

9 comments:

voice2...u said...

I'm waiting for ur review...

lepas tu baru aku cari masa tuk g tgk sendiri...

hehehe...

zanetti_be said...

autobot..lets roll the cinema.hehehe.tak sabar jugak nak tgk nie.best dari yang first ke atau tak?

Abir Abhar said...

lagi satu tiket tu untuk sape ek?

jejaka anggun said...

pastuh bagi tiga bintang kan?

edzlin007 said...

dahsyat promosi, tp berdasarkan filem pertama dulu, mmg sah2 no 2 ni lagi untung kut

Adam Arjuna said...

Comment to Voice2heart :

keep waiting and supporting yurp bro!

nnt aku ulas bila dah tgk movie nih :P

p/s: mcm bagusssss ajer...kan? poyo sgt!!


Comment to zanetti :

kan?
tah best ke tak kita pon tak tau.
tu yg nak kena tgk tu..
harap tak menyesal la..

jom gi tgk!!

Adam Arjuna said...

Comment to abir :

satu lg utk cucu la :P
ahaks..
no la.. my movie-obsessed-partner la..
my frenz a.k.a my housemate..
ahaha..
lengkap tak detail nih?


Comment to jejaka anggun :

blom dipastikan lg tahap bintang nya..
tapi rasanya blom sampai tahap nak kasi bulan kot..:P


Comment to edzlin :

tu la pasal!
sgt dasat dah gah promosinya, cuma tak tau jalan cerita nye hebat or tak kan?
edzlin dah beli tiket ke??

jgn lupa nonton n baca review ye nnt.. :)

p/s: promote skit :P

rizz said...

kureng minat lak cte2 cmni hahahaa

Adam Arjuna said...

Comment to Rizz :

ahaks!!
tau dah pon apa jenis movie pilihan rizz... :P

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates