Monday, January 04, 2010

Buku Baru

Dah plan ke apa korang nak utk tahun ni?
Hari ni, Isnin bersamaan 04.01.2010! Tahun baru, minggu baru, dan hari pertama permulaan minggu pertama dalam 2010. Mesti byk yg ada dlm kepala otak kita kan? Setengah org mesti dah mula berazam itu ini, nak kuruskan badan la, nak gemukkan badan la, nak jd kaya la, nak kawen la... mcm² yg kita semua nak bila tiba tahun baru. Bila dah akhir tahun baru hitung sama ada apa yg kita hajat di awal tahunnya tu tercapai ke tak? Selalu nya capai ker..?? :P

Azam? Dulu aku pernah ada! Sekarang mcm malas nak buat. Selalku plan bagai pon, tup tup tak menjadi gak.. lastly kecewa.. lebih baik live life with the flow kan.. baru la challenging skit, iye dak? hehehe..




Berazam tu tak la, sbb aku ni bukan jenis manusia yg gigih sgt pon. Contohnya, kumpul duit bagai utk beli somthing, tp end up duit ke mana, barang pon ke mana.. susah la nak dpt. Cuma ada few things la yg aku berharap utk dpt tahun ni, tp cam aku bitau td, still, live life with the flow. Ada rejeki aku, ada la kekdahnya...

*New Sony Ericson SATIO menjadi pojaan hatiku utk tahun nih! Dah lama tak beli enset ni, hope dpt la merasa nnt..

FULUS MANIA!! Yup!! Nak ada duit byk! Bagaimana caranya? hurm... blom dipkkan lg. Kerja bagai nak rak pon, gaji dok camtu gak. Cari 'Sugar Mummy' or 'Sugar Daddy' perhaps? Layak ke eyh? paling tepat ada ke yg nak..? offer nih!! hehe :P mati laa...


YUPS!! Ni benda yg aku paling nak! Bukan BEST-F*CKING-FRIEND yer, but BEST-FRIEND-FOREVER!! Slalunya hampir dpt. Tapi end up mcm syial jer.. Kenapa? Kenapa? Why? Why? Manusia skang ni jarang nak ikhlas bila berkawan kan.. Lebih bik maintain apa yg kita ada. Tu lebih bagus kot.


CINCIN??? Apakah... lu pk la sendiri.. Insya-Allah..

Tapi..

Even aku tak dapat semua yg kat atas tu pon, aku just harapkan tahun 2010 buat aku lebih bahagia. Atleast lebih bermakna berbanding 2009 yg lalu.



6 comments:

siti murni ishak said...

i suke idea yg last skali tu...insyaallah..:-)

Adam Arjuna said...

hahaa.. suker yer??
Insya-Allah..
:)

edzlin007 said...

banyaknya nak buat dan dapatkan tu. semoga kita semua bahagia lah ya

Adam Arjuna said...

kan edzlin... mcm byk je yg nak utk 2010 nih,
tp,
tah² satu pon tak de hasil kot.. hehe...

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates