Thursday, December 31, 2009

2010


November...4 entries!

December ...2 entries!

My blog is getting worst..! my lazyness makes my blog getting dull and no light... huh!! masih adakah pembaca??

2009... org slalu ckp "forget the past... and think about the future" ... Tapi.. tanpa semalam, manakan ada hari ni... dan tanpa hari ini, pasti tiadanya esok kan... semuanya saling berkait dan memerlukan.

2010.. kini datang menjelma. Hoho.. pejam celik pejam celik dan sebernarnya 2009 bakal berlabuh beberapa jam je lagi.

Tak banyak aku nak bebel kali ni. Mood malas utk aku update blog ni masih menebal dlm diri (hopefully Januari nnt bley mengembalikan ke'tegar'an aku untuk mengarut membebel di blog nih..)

Untuk anda semua...

Happy New Year -- english
Aam Aaiid -- arab
xin nian kuai le -- chinese
bonne année -- frech
ein gutes neues Jahr -- german
nav varsh ki subhkamna -- hindi
iniya puthandu nalVazhthukkal -- tamil
sawatdii pimaï -- thai
manigong bagong taon -- tagalog

apa jua bahasa dan gaya percakapannya.. maksudnya tetap sama..

Selamat Tahun Baru.... 2010

5 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ish ish ish =P

happy new year adam! =D

edzlin007 said...

Happy New Year adam. ada je pembaca, kalo tak saya tak ada di sini

ayuputeri said...

happy new year!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates