Monday, January 25, 2010

Sony Ericsson SATIO

A 'brand new' baby was born in my life... welcome to my new Sony Ericsson SATIO in the family..

Sebelum tu...

kalau korng nak cakap aku riak, berlagak, kekwat, poyo, show off, dan segala yg sewaktu dgnnya pon lantak korang ni... ni blog aku.. ni life aku.. suka suki aku la kan nak tayang haper pon.. hehe..

Satu dlm berjuta-juta perangai aku, "kalu aku ckp aku nak sumthing... mmg sampai cam ne jadik pon aku cuba nak dpt apa yg aku nak tu"!.. lambat ke, cepat ke.. aku make sure apa yg aku harapkan tu akan aku dpt...

unless..

pemikiran aku berubah tetiba..

or.. dah mmg tak de rezeki aku..

tu baru buat aku rasa 'dunno' je dgn apa yg aku nak..

So..

Last saturday disebabkan kebosanan dok kat umah, tak de arah tujuan.. capai kunci keta.. drive ke Maybank berhampiran...then menuju lak Sony Ericson Centre berdekatan.. dan akhirnya;

RM2499.00 pon melayang...

dan ini hasilnya..


Setelah lama membuat pilihan antara Nokia N97 dan SE Satio... Satio juga menjadi pojaan hatiku..

p/s: harap² performance nye tak mengecewakan hati aku... and so far i feel so damn great!! hahah :P

-enough said-

26 comments:

♥Syamelia♥ said...

adam ada hp baru!!!!!!!!!!
bestnya.....
congrats!!! hepi 4 u :D

apa lak nk berlagak bagai... duit adam kan... up 2 u la...

wah! lepas ni harus la melaram dgn hp baru 2...

--> jelesss... uhuk... uhuk...

Adam Arjuna said...

Lepas ni bley moderate blog thru enset smbil lepak kat pakli sambil tak menghiraukan org² sembang...

mcm yg biasa yg sesetgh org buat.. haha


yahooo...


:P

jejaka anggun said...

tahniah.

Adam Arjuna said...

wah...

lama tak nampak cik jejaka anggung di segenap ruang agenda inspirasi ni..kemanakah menghilang?

anyway, thanks.. :)

farahzila said...

err..kotak dia sama mcm kotak hp lilo lah..
hhhahhaha
selamat menggunakan satio...

Adam Arjuna said...

err..
adakah itu juga bermaksud lilo juga menggunakan satio...??

haha..

Lyn Yusoff said...

hahahha..
kak lyn sudah tgk smlm...
classsssssssssssssssss...

Adam Arjuna said...

huhu...meletups tak..?
wakakka...

bley gak nak moderate comment cam uols..

hehe

ayuputeri said...

woOooo giler la mattt..terbaik la...patut la ckp duit habis...simpan duit kawen pun lepas wak...serius terkagum seketika kan...huhuhu..

Adam Arjuna said...

terkagum jer..??
ada tak rasa terkesima ke, teruja ke, terpana ke.. terpesona ke..??

ha..ha..

ekekeke...

siti murni ishak said...

sony ericsson biasanya mmg reliable..

edzlin007 said...

hehe duit adam. nak beli apa pun suka hatilah kan bukan kacau duit orang pun. hmm, satio ni lg bagus dari N97 ek.

Adam Arjuna said...

comment to murni :↲Yezza! Sony Ericsson fans forever.. Ahaks!↲↲Comment to edzlin : kann.. Terima kasih kerana memahami.. Hehe :p ↲↲Rasanya satio much better dar n97 interm of sound, plus camera satio 12.1 megapixels. ↲↲dedua ada kelebihan kekurangan rasanya.. Depends memasing nye perception la kot yg mana suka kan.. Ahaks!

Qarl said...

best3x

ayuputeri said...

terjatuh cinta seketika..hahaha.. =)

Afzainizam said...

Salam dari kami http:// firestartingautomobil.blogspot.com

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan

Terima kasih
Kerana kembara ziarah maya
Membuka ruang, menyingkap dalam
Hingga tersentuh nurani, tercuit imaginasi
Tiada bandingan

mewarnakan hari-hariku
Mewajarkan masa berlalu
Kau tak henti mencetus keinginan
Merangsang pengembaraan
Kau meruntun, menyayat
Memukau
Dan mengasyikkan

Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....

Salam kenalan dari kami… ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita.. harap aku menerima respond yang baik dari blog korang ni…
Salam sebuah persahabatan….

akraminHARIRI said...

"Lepas ni bley moderate blog thru enset smbil lepak kat pakli sambil tak menghiraukan org² sembang...
mcm yg biasa yg sesetgh org buat.. haha
yahooo...
:P"

hr tu aku pnye tunggu smpai 15 minit br ko perasan..
kalu da ada ni, lg la..
aku jerit2 pn x sada..
:P

GhOsToNe said...

beshnyew...

.sHaZa. said...

woo..
damn great!
haha..
SE always da great!
yep!
:))

Anonymous said...

a'ah...saye pon terkagum seketika...setuju ngan ayuputeri...ni kalau Rihanna tgk pon akan kagum gak....

gile kentang la lu bro!

encik.mesin

Kaseh NazLieza said...

congrats dpt apa yg diidamkan...

jualan bunga sempena hari kaseh sayang serendah rm8 shj, tempah sekarang...

mell aziz said...

pergh. best giler satio. rase mcm honda satio plak.. huuu

payedd said...

woahh
makan hati
SATIO tu
i nak dapat AINO pun suseeeeeeehhh
haha

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates