Friday, March 19, 2010

Alice in Wonderland (3D) - 2010


Huh... i m so damn late posting this entry. Watch this movie on 5th March 2010.. and now its already more than 2 weeks. hehe.. I guess everybody has watched this new Alice in Wonderland isn't it?

So... what's the conclusion?? 3 Stars from me!

I will not review it more details 'coz i know its too late to comment on it.

However... for me it was a nice movie to watch. Exclusively when you watch in 3D form. The excitement is much more different. The characters played by all the casts was so funny, colorful and remarkable especially the Red Queen and the White Queen. Their characters was so cute and awesome. Believe me!

For your info, i haven't realize and notice what is Alice in Wonderland all about until i watch this movie. And for me, the story of Alice was huge and so much adventures on it plus, there's a lot of characters involve in Alice in Wonderland.

But, for those who are not really concentrate on the beginning part of this movie surely will assume that the storyline kinda boring and slow.. here, we need to focus of Alice's journey. What, when, why and how! Everything will be answered if we focus on the story.

Like i said in many of my previous reviews, what we saw best with our own eyes might be different with what people may seen. Everybody have thier own interest. Including me, and including you..

Just enjoy watching ok!

Selamat Menonton :)

10 comments:

Qarl said...

sama laaa

layak 3 bintang je

kecomelan ratu merah & dua budak gemuk menggelikan hati hahahahaha

title tu ade spelling error

edzlin007 said...

Bolehlah movie ini. best, cuma saya rasa tak puas je...entahlah..mungkin terlalu high expectation kut sblm ni.

jejaka anggun said...

wow. now you are talking london.

ps: good job but u need to work on your grammar especially when you put FOR when it supposed to be TO. ;p

Adam Arjuna said...

Comment to Qarl :

ahaks!!
kali ni rating kita sama lak ye.. sblm ni tak pernah sama pon :P

kan... suka watak ratu merah tu.. arrogant giler. tp sgt cute...


Comment to Edzlin :

heheh...
apa expectation lin utk movie ni?
wanna share...

tp kalu tgk 3D best gak..


Comment to jejaka anggun :

thanks bro with ur positive comment.. really appreciate it...
biasa la,
saya budak baru belajar...
sumtimes mmg agak confuse nak guan dua word tu...

"tunjuk ajar ku sifoo!"

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

edzlin007 said...

saya pun tak pasti. haha. tgk 3D juga, tp tak sepuas avatar 3D nya. erm...maybe lakonan beberapa pelakon kut, kurang umpphh sket. tp overall filem ni best.

sharifah radziah said...

Hello Adam,
Ingat kak Sharifah pekak (OKU)masa 2 tempat event bulan syawal dan Dafi birthday sila baca blog terbaru kak belajar buat blog ada berita baru Faiz_94 dan keluarga sudah pindah ke KL dari Sabah.

Kak ucap selamat hari Jadi pada Adam semoga panjang umurmu.

sharifah radziah said...

Hello Adam,
Ingat kak Sharifah pekak (OKU)masa 2 tempat event bulan syawal dan Dafi birthday sila baca blog terbaru kak belajar buat blog ada berita baru Faiz_94 dan keluarga sudah pindah ke KL dari Sabah.

Kak ucap selamat hari Jadi pada Adam semoga panjang umurmu.

akraminHARIRI said...

pd aku, bg sape2 yg betul2 ikoti alice in wonderland yg asal, sume xkn suke sgt muvie ni...
temasuk aku ;p

ayuputeri said...

sgt comey kot...he3...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates