Thursday, March 25, 2010

28

Definitely kali ni aku bukan nak review movie yerr kengkawan!!!

Hoho... quite bz lately (alasan yg sgt biasa..) utk update blog nih. Sampaikan byk stori mori best tak sempat aku nak share ngan korang semua. Apa pon, sbg tanda trima kasih sbb masih sudi nak bukan and baca blog aku ni, aku kasi skit update utk korang.

22 March 2010!!! Genap usia aku 28 tahun.. YahooOOoo!!!

"Happy Birthday to me..."

Aku sangat jarang sambut besday nih (eceh!! ye ye oo jer..!!). Tapi ada la dua tiga kali aku celebrate ngn kengkwan selepas aku dah mula bekerjaya ni. Aku gak sgt appreciate kat kengkawan yg sudi wat supprise kat aku bila menjelangnya tarikh keramat aku nih. Thank you so much!!

Jika sblm ni (tahun lepas) aku diraikan oleh kengkawan rapat, tapi tahun ni besday aku disambut kat opis.. Best jugak!! Ala-ala suprise la konsep nye.. tp dah tau awal.. hahaha..


Tu kek besday aku specially brought from Secret Recipe "Strawbery Chocolate". :P




Bila besday tiba je, otomatik orang akan kata kita dah tua. Yup!! Memang aku agree sbb umur tu mmg sentiasa akan bertambah dan tak pernah akan kurang.. kita ni bukannye Benjamin Button kan, tp aku rasa umur tu jadi satu bebanan utk kita kalu nak buat apa² pon.. sbb bg aku, "age is just a number!!" Asal jiwa kita.. hati kita... dan diri kita tau apa yg kita wat, cukup la.. kan.. jgn sampai memudaratkan sudeyyy...

Sblm terlupa, aku gak nak wish bebanyak..bebanyak..bebanyak..bebanyak..dan bebanyak trima kasih kat korang sumer yg wish utk besday aku kali ni. Tak dapat aku nak tulis satu² nama korang mcm aku buat tahun sblm ni sbb jumlah lebih byk dan ramai daripada biasa.. hehhe..(konon nak ckp aku ni femes laa.... :p .. poyo!! ) Tapi betul la.. sorry sbb tak dpt nak senarai nama korang. Sumer yg wish aku thru fon, mms, sms, myspace, friendster, facebook, blog dan mcm² lagi, aku hargai sgt ucapan selamat korang tu. Memang sgt aku appreciate. Sekurang-kurangnya bg aku, secebis perihal aku masih ada dlm ingatan korang kan...?

Thanks guys... Always...

12 comments:

jejaka anggun said...

happy belated bday!!

ikanbilis said...

happy belated birthday!


tumpang tanya, cucur udang beli mana? serious nampak sedap nak nak sangat ni!

ayuputeri said...

wahhh sedapnyer kek die kan....he3....
yeaaa age is juz a number!
hu3....
all da best k in ur life...
=)

Adam Arjuna said...

Comment to jejaka anggun :

thank you bro..
ada hadiah tak?? hehe


Comment to ikanbilis :

thanks beb!!
so appreciate it.. hehe..

nak ke cucur udang tu? jom.. aku blanja..ada je jual kat opis ni.. hehe :P


Comment to ayuputeri :

hehe.. mmg sedap!!
nak ke??
tp benda free mmg sedap pon, apa lg kalu org yg sponsor.. ahhaha..

edzlin007 said...

waaa cake yg sedap tuhhh...happy belated birthday :)

akraminHARIRI said...

nama sebenar ko mazliy ke..??????
hohoho~ br tau..

anyway, happy birthday bro..~
moga Allah permudahkan perjalanan idupmu.. :)

Adam Arjuna said...

Comment to edzlin :

heheh!!
mmg sedap... yummy..... :)
and again, thanks for the wishes ..


Comment to akramin :

bro, bukan mazliy la, tapi mazlly..
takkan ko tak tau..
dlm mpp ko panggil aku aper??
hehhe :P

and utk ko gak, thanks for the wishes bro.. doa2 kan la semuga semuanya ok!!

Wawa said...

hepi belated besday MAZLLY! hiks ;p ucapan ari tu dh bg kat fesbuk, hehehe...

Anonymous said...

mazlly ghazally...
samat sambut ari jadik.
jom bebila encik mally percuma...aku banje ko makan best2.

anyway...as usual...'samat menjadik tua!'

arbain.idross

ayuputeri said...

nak??...xpela da abiz kot...he3...nnt la 2hrbln5 plk eh...hu3 =)

ayuputeri said...

nak??...xpela da abiz kot...he3...nnt la 2hrbln5 plk eh...hu3 =)

Adam Arjuna said...

Comment to wawa :

thanks wawa!!
tapi.... takkan je ucapan byk2, atleast belanja la makan ke, kasi hadiah ke, bagus gak kan.. heheh :P


Comment to Arbain Idros :

lama nama ni tak muncul kan??
thanks beb for the wish wpon ko antara yg paling last wiish..

sentap sbb tak igt besday aku..

dgfn tu aku tuntut hadiah sekali gus belanja aku makan gak... hahaha..


Comment to Ayuputeri :

:)
lambat lagik tu..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates