Monday, April 05, 2010

Hey look! He's GAY..!

Going back to few days ago.

One of my new friends asking about to pierce on part of his body. I asked him which part he going to pierce...? Then he answered me, at his ears.. again I asked, which side....? suddently he's laughing and answered me... of 'cos la kiri Adam..

Then i keep wondering why? Why must kiri instead of kanan or both side.. B'cos the way dia bitau tu like sumthing behind the 'kiri'... means got sumthing on it, perhaps..?

"kiri for gayboy la adam... "

Then i know...

[sekadar gambar hiasan je kat bawah ni.. masa gegedik dulu beli subang magnet.. :P]




Aku tertanya-tanya gak apa yg buat org kat luar nun tgk seseorg dan label org tu GAY..? Kalu definasi bertindik telinga sebelah kiri tu dikatakan simbol kepada gay, apa lg yg lain nyer..? Pakai rantai..? which i don't think so tu label yg cukup kuat! Pakai skinny pants..? well, tu kan fesyen. Anyone can be anybody...so aku reject reason tu!! Ada lagi ke...??

Well, mmg la kita bley tgk obviously tentang ciri-ciri gay ni especially pd yg mmg sengaja nak tonjolkan dia tu gay. Tapi kadang tak leh jugak nak judge sesuka hati kan... Doesn't means kalu duduk bersama, berkawan, mempunyai style mcm diorg yg kita ni pon GAY!

Aku GAY...? ada juga yg berpendapat mcm tu... sumtimes aku explen.. sumtimes aku iya kan jer... sumtimes aku malas nak layan... Sebab aku tak perlu orang utk judge diri aku ni macam mana.. sebab kawan2 rapat aku lebih tau yg AKU NI BUKAN GAY yerr... kan..kan..kan..

Mungkin sebab.... dressing... style.... berkawan.... ntah la... ada org cakap muka aku muka gay. Errr.. ke muka gay yg mcm muka aku? ahahahha... aku no komen!! anda semua, sila la komen yerr...

Cuma, sumtimes best jugak kalau sesekali jadik sedikit nakal kan? ahaks..

Okey la kengkawan, malas nak ulas panjang-panjang. Lagi panjang aku ulas, lagi pening.. haha! Adios..

p/s: well, aku tak de masalah sgt dgn hal ni sumer sbb bagi aku kita semua sama, cuma mungkin lifestyle kita je berbeza. Iye dak? Mungkin ada yg tak leh trima golongan minoriti nih, tp tu hak memasing la kan...

p/s: nak try wat posting yg lebey dewasa.. eceh!!

16 comments:

ikanbilis said...

kanan la for gayboy. gila sesat ajaran brader tu.... =P



gay or no gay who cares janji tak rompak, tak bunuh orang, tak zina, tak tuduh zina, tak mencuri, tak murtad... eh dah full hukum hudud nie.. hehe

janji tak kacau.. semua orang happy tu la penting..

jejaka anggun said...

hehhehe... lucu baca entry nih.

Adam Arjuna said...

Comment to ikan bilis :

tu la dia bro, aku pon confius gak dgn kiri kanan tuh..
aku pernah dgr kanan la, tp ni len lak faktanye.. entah la labu...

tp aku setuju ngn ko bro, gay ke tak gay ke, lantok lerr... manusia gak diorg tuh.. nak kawan kalu tak kisah la ko saper, janji kawan tak makan kawan, kan.. tu lagi baik baik dari yg suka dok tikam blakang kawan aje keja nye...

cayuk..cayuk..


Comment to jejaka anggun :

err... need ulasan please.. :p

KeMatZ said...

muka kau muka commercial lah..... apakah muka gay...

Adam Arjuna said...

kematz,

lama giler aku tak dgr stetment tuuh!! ahaha..

tu la dia, ada sorg insan ni, dia yg kasi kat aku stetment tu.. tu yg aku cam tertanya-tanya lak.. haha

SyuQ said...

jd diri sendiri
itu lebih baik
;-)

Judiene said...

bukan ke tindik kanan ke for gay boys??
ntah la, tp skrg pn ramai je yg tindik sebelah
cn't judge a book by its cover
kan kan kan..

btw, i'm new here!
feel free to visit my blog
=)

NUke_Rude said...

huhu. apape pun, biar diri sndri yg tentukan hala tuju.

:)

Qarl said...

takut kot nk tindik2 nih

hohohoh

mR.sYaH said...

tapi yg penting laki xleh tindik telingakan...

edzlin007 said...

huhu selagi tak buat maksiat ok je.

pasal penampilan diri, skrg dah sukar nak kata gay ke ape, sebab segalanya adalah fesyen. tak semestinya pakai rantai atau seluar putih dan baju pink adalah gay.

mesin.antik said...

giler ke apa dorang ni...muka model camni dikatanya muka gay...hahaha

ko kan artis...pernah kuar media hiburan dulu...dorang ni jeles ngan ko la tu kot...sbb ko pandai nyanyi lagu kaer kot (eh, lagu apa yg sedap ko rekod bagi aku dengar dulu tu...)

ngeee :)

Adam Arjuna said...

Comment to syuq :

tepat!
jadi diri sendiri lebih bagus kan, bukan org len kasi kita makan.. ehheh

no offended to anyone!


Comment to Judiene :

bro, thanks sbb sudi jenguk page aku yg serba kureng ni :)

rajin² lawat la lagi yerk!!

btw, aku pon tak sure la kiri or kanan, dari pembacaan aku sblm ni mmg kanan, tp dah tuan punya fakta ckp kiri, aku no komen jer..

Adam Arjuna said...

Comment to nuke rude :

yesza bro...
live life with ur own kan..

peace no war!
:)


Comment to Qarl :

errr... cuba tanya yg dah pernah tindik, apa diorg rasa yerk..??

hurmm..


Comment to Mr. Syah :

yupz!!
setahu aku mmg tak bley pon.
nanti tak leh jadi wali utk nikahkan org.. azab jer.. kan?

Adam Arjuna said...

Comment to edzlin :

hurm, betul.. ada kala fesyen tak leh sgt nak dikatakan jd simbol sesuatu golongan, sbb fesyen is fesyen.. tu ka trend..

just saper yg gay, hanya org tu sendiri je tau dia tu gay or tak kan.. unless dia bercerita kat org yg dia tu gay. iey dak??


Comment to Mesin.antik :

adakah stetment anda tu satu compliment??
confius gak sbb ada berbaur-baur sarkastik pon ade gak...

hahaha...

日月神教-向左使 said...

ssd固態硬碟 外接式硬碟 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 External Storage Solid State Drives 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 記憶體 情趣用品 USB Flash Drives Memory Cards 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 SD記憶卡 隨身碟 高雄當舖 高雄汽車借款 高雄機車借款 高雄房屋二胎貸款 高雄汽機車免留車 花蓮民宿 SD記憶卡 高雄汽機車免留車

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates