Wednesday, April 07, 2010

Apa Kata M.....?

Sebelum tu, aku nak kasi credit tahap dewa kat incik Kematz atas sebab pic² yg terselit kat entry aku kali ni adalah hasil cilok dari blog beliau yg malatops tu..! kau lah sumber inspirasi ku...
eheheh...!!

Tak banyak sgt aku nak bebel kali ni. Tambahan pulak aku nak try jd blogger yg buat entry simple, but still nice to read mcm si incek Nuke Rude tu. .(tapi boley ke aku..? kalu dah start menaip nnt musti panjang berjela..)

Well.. Apa Kata M? tu la programnye. Aku 'disuruh' utk join satu pgrm a.k.a pertandingan anjuran Murai.Com & Maybelline.. what the uhuks!! But layan kan jer..

Ringkasnye program tu: isi form -- submit /tunggu -- make up/make over produk Maybelline -- photoshoot... dan di bwh ni la hasilnya.


[sebelum]

[semasa]

[selepas]


Hurm... samer je kan muka aku lepas kena make over pon? Tak dak beza pon.. kuikuikui..
Apa pon tu satu experience beb! Ko ada?? Pada yg nak join pgrm ni still masih sempat lg. Just log on to www.murai.com.my for any further details yerk.

Pernyertaan anda di alu-alukan sehingga 15 April 2010 nih. Jom tgk saper leh lawan aku... hua hua hua!!!

Terlupa lak! Lepas abis sesi make over n photoshoot bagai tu, aku kena plak interview oleh pengacara Apa Kata M (incik Ajieb) utk episod 10 Apa Kata M nnt.. nak tau pasal aper? tunggu.... skang dah episod 8.

jeng! jeng! jeng!


p/s: nak jadi artis tak berbakat.. nak jadi model tak layak.. so berangan je la kejap.. hahhaa

4 comments:

Judiene said...

lps ni jd model tuk produk silky for men plak
malatops!

edzlin007 said...

hoho pasti tengok ni.

Adam Arjuna said...

Comment to Judiene :

ekekke..
perli sgt tu beb :P
tak mampu la den ni ha..


Comment to edzlin :

ahaks!
agak poyo yer.. jgn kutuk lak eyh..
hehehhe :p

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates