Tuesday, July 06, 2010

Walls Cornetto 'Show Your Love' Concert

First of all, aku nak say 'thanks' to Leonard (new AJK for Dafi FC) yg dah bermurah ati nak kasi tiket konsert ni kat aku, even dah last minit... hehe...

Seriously i'm not aware of this concert at all. Tau² je dpt msg tanya aku nak gi ke tak... as usual, kalu tak de hal and tak kebizian, saper² ajak aku lepak pon aku folo jerr... hehe.. tambah lg, dlm hati berniat nak ber'photoshoot' bagai gak, so.. aku iye kan je dgn invitation ni.


Anyway, aku tak mo citer panjang sgt pasal konsert ni. Tak byk aku nak ulas kecuali rasa kecewa sbb org awam yg hadir tak dibenarkan bwk masuk camera utk menonton konsert nih.. Hampeh..!! Nasib baik PR aku ni bagus skit, and memandangkan aku pon dtg konon ala² mewakili fan club Dafi ni... diorg lepaskan group kitorang ke kawasan show.. Nak buat coverage utk perfomance Dafi la konsepnye nih..

Artis yg menjayakan konsert termasuk Akim, Mila, Dafi, Shila, Aizat dan penampilan istimewa daru Bunkface. Sepanjang show berlangsung, konsert ini turut diacarakan oleh Abg Naz.. (bukan Nas Ahmad yerr...)

Dah lama aku attend benda² mcm ni. Masa aktif ngn DFC dulu mmg slalu la.. tp skang dah PENCEN!!... Thanks again to DFC members yg hadir pd malam tu.. Korang always happening...

OOpsss...!! Nak layan lebih foto sepanjang konsert? Just clik PHOTOBLOG aku ni... salamm..

5 comments:

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama tak datang sini... woooo ade cornetto uhhh lazatnya boleh jumpa artis plak tu yang tak ade kat sini gita gutawa tu aje

edzlin007 said...

laar yeke. tak syok arr dtg konsert tanpa kamera. mujur wakil DFC eh...pics semua best.

Adam Arjuna said...

Comment to Afzainizam :

eloo...
lama gak tak borak yerr..??

betol! gita gutawa je yg tak de..
performance pon best gak la..
terhibur..


Comemnt to Edzlin :

tu la pasal lin, lecey tul nak deal ngn menagement ni. Nasib pandai ngayat, bru la lepas... kalu tak just kena tunggu yg wartawan snap je la utk tatapan fans sumer..

KeMatZ said...

salam... lama tak jenguk ke sini..
wahhh suka nengok kemesraan gambar itu.... :P

Adam Arjuna said...

Comment to Kematz :

ye la,
ko mana nak jenguk blog aku nih! Blog ni kan tak sefemes blog ko.. hahah

p/s: rasa mcm tawu je gambar yg ko maksudkan tu.. ahahah.. sioot!!

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates