Tuesday, July 06, 2010

Newly Obsession

Waka waka... sumer org dok demam bola skang ni.. Tinggal beberapa round je lagik, abis la sudah fenomena 'gila bola' ni. Tapi, actually tu sbnrnya bukan alasan kenapa aku senyap je dari berblogging lately nih.. semua angakara MALASSSSSS jer..!!

So, tak yah la korang tanya lelebey yerrr...

Well, sepanjang kesenyapan aku tuh, just nak share skit apa aku buat and apa yg aku dok kalut sangat ngn life aku nih..

Tadaaa..!!!

Ni antara yg terbaru muncul dalam idop aku. Sepanjang sebulan ni, aku dok abiskan masa aku mengadap menatang² kat bawah ni je la..

1) Kesayangan ku... Blackberry Bold 9700. Skang ni aku access internet di mano mano sajoo..


2) Kesayangan ku... I-pod Nano. Jadi peneman aku di mana saja especially waktu aku ke gym. Nak amik kaler purple abis pulak.. oren pon jadi la..


3) Kesayangan ku... ASUS EEE Mini Notebook. Orang slalu tanya aku, "ko nak wat pe laptop sampai dua tiga.." aku jawab... suka ati la.. haha.. This is my second laptop la kiranya.. Yang first tu bertujuan utk kegunaan official (eceh!! poyo..), yg ni lak utk kegunaan santai santai gedik.. ok tak? lalala..


4) Kesayangan ku yang terbaru... DSLR CANON EOS 500D. Ni yg paling aku idamkan sepanjang zaman aku study dulu.. Alhamdulillah.. tercapai gak. Asalnya aku beli EOS 1000D, tp disebabkan aku ni cam over the limit skit, aku jual balik lepas seminggu beli, then angkat 500D ni pulak.. Kepuasan nye terjamin.. all and all, aku dah ada flash/speedlite, zoon lense and wide angle lense. Boley la aku jd fotografer tegar pas ni... Saper memerlukan khidmat fotografi aku, sila berhubung terus ngn PA aku k.. wakakakaka..


Well, tu je berita dari aku utk kali ni. Di pendekkan citer, AKU SKANG DAH POKAI.. Jadi, tolong la saper² sponsor aku yerr.. Terima Kasih.

10 comments:

dD Fabulous | sitekateki said...

banyaknya gadgets dia...welcome to BB world...

Cik Wanie said...

uish,
byknyer brg dier...

ok x pakai canon 500D???
rasa mcm nak beli satu,
tapi dok tgh fikir model mana elok,
hurm...

jejaka anggun said...

kayanyer sekarang....

ps: apa pin BB?

Izman said...

pinjam smua mende2 tu bOle?

* POkai laaaa saangat!

Judiene said...

perghhh!
mewah giler idop ko!
cni rupenye idop ko eh
bru ku tahu
huhuhuu~~

Adam Arjuna said...

Huh...!! :P

Comment to Cik Wanie :

gagaga.. byk kerr? tp byk gak kan? poyo je stetment.. lalala

anyway, ok gak la performance 500D tu.. masih diperingkat pembelajaran..

tgk la hasilnya kat http://senseofviews.blogspot.com


hehe..


Comment to Jejaka Anggun :

jarang² sungguh nampak jejaka anggun singgah ke sini skang ni.. :P

btw, idok le kaya pon.. sumer hasil simpanan jer dan kerja kerassss jerr.. wakakakka..
(x de maknanyerr!!)

my BB Pin :21C7387B

Adam Arjuna said...

Comment to Izman :

nak pinjam? amik je kat bilik aku tuuh...

(pemurah takkk..?? hehe..)


Comment to Judiene :

tak de nye mewah bro..
skali seumur idop je nak merasa benda² tuh.. kalu mewah, lg byk aku beli.. kuikuikui...

anyway, tu sebahagiannye dari idop aku.. mau tawu lebey?

taip ON HIDUP hantar ke 32999

thanks.. ahaks..!!

Wawa~* said...

kaya nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/// kikikiki

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

sad said...

thomas sabo bracelet Some basic considerations can help a person to get the right par of shoes. Below are some of the important points that one may need to think about before getting the shoes. thomas sabo bracelets Style is not that important - majority of the people choose their tennis shoes considering only brand names and its looks. discount thomas sabo bracelet They don`t keep the importance of their feet up front most of the times. It can be a little hard to give up an awesome looking pair of shoes that matches your personality cheap thomas sabo bracelet But when it comes to the usage, they should be chosen based on their functionality. The tennis shoes that one is purchasing should be able to protect and support one`s feet ideally. thomas sabo bracelet clearance They are equally as good for keeping the water and weather away from your feet and both brands offer cheap golf shoes as well as their many expensive varieties. thomas sabo Shopping at FootJoy or Adidas can give you fashion, color, and a large line of shoes online and in stores.At any rate, be mindful of our golf game if you are a real competitor--know that shoes are the most vital part of your golfing attire. discount thomas sabo You need to shop around, compare prices. And get the most for your money. thomas sabo sale uk That doesn't mean you should opt for a pair of discount shoes that also have cheap quality. What would be the point of purchasing a shoe that is not comfortable to wear. thomas sabo jewellery If you care anything about your success in golfing, shop around. thomas sabo silver The Heel Box - it is an important part of the shoes.

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates