Tuesday, November 30, 2010

Kisah Duka

Salam..

Arini aku ade topik utk hapdet blog... huhu.. Wpon agak simple sbb aku kini masih lg berada dalam mood berkabung.. huaarrghh..

"Kejam! Kejam! Zalim... aku ni hanya mangsa keadaan jer.. Sampai hati memperlakukan aku sebegini rupa... ohhh tidaaak...! Tak ku sangka sumernya berakhir mcm ni..."

Kepada yg tak paham tu, meh sini aku explen.. Last week, yakni ari Jumaat kurang lebih antara jam 12.05 pg -12.30 pg, keta aku si "Arjuna" tu dgn tanpa segan silu dan belas kasihannye telah dipecahkan oleh manusia² hanje*g yg tidak bertanggungjawab.. Mau tau kisah selangjutnya? Klik read more...

Antara yg terkorban.. Baby Boy Purple aku, i-pod Nano (baru beli tuh.. guna pon blom) , Pendrive (7 unit), Charger² fon yg pelbagai... Broadband Maxis, gula-gula, cable² pelbagai guna yg sentiasa aku bwk ke sana sini, notepade, pen², resit2, tiket² wayang dan beberapa lg..

Dipendekkan citerrr... memang hanje*ng la saper yg buat tuh sumer.. Paling aku nyesal sbb dlm lappy tu ada gambar2 yg masih lg diperingkat editing... blom sempat back up...

Sedeyh!! :(

Moral of the story.. Untuk anda : :(


P/S: Han, sorry tak dpt gi wedding ko sbb byk urusan aku nak wat ari tu.. termasuk membaik pulih Arjuna aku... huarggghh...

16 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ayo gua simpati ngan lu bro. Lain kali jgn letak brg2 lg kat dlm kete.... letak bantal je.. hehe. Gua mmg tak letak apa2 kat kete gua. letak kotak tisu je... hm. apapun sabar k.

Qarl said...

sabar k

nieda said...

sabar lah, nak buat mcmane. hopefully penyangak tu mam_ _ s kena langgar

Adam Arjuna said...

Comment to Faiz F :

hehe
thanks bro..
tu la kan, pengajaran tuh!
slalu men aku slalu bwk ke sana sini pon..
tah ape hal ari tu mcm nak sedekah brg je..
ahaks..

Adam Arjuna said...

Comment to Qarl :

thanks :)
beringat gak yer..

Adam Arjuna said...

Comment to Nieda :

tu la
benda dah jd kan.. sabar je la..
mmg tak aman la org yg suka wat keja2 cam ni..
tak berkat idop..

Lyn Yusoff said...

OMG!!!...
next time jgn letak barang yg berharga dlm kereta.. bahaya...

AdiE said...

OMG! ciannye..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/last-berjimba.html

ryann said...

sedihkan

Farazila said...

siannye....
klu lilo pon mau sumpah seranah diorang tue...

mesin.antik said...

adam...

seriously, i feel sorry for you...
takpelah...pengajaran buat kita semua...

ada hikmahnya tu...

NUke_Rude said...

feel sorry for you bro.

Anonymous said...

Hi, i just want to say hello to the community

edzlin007 said...

simpati dengan adam. harap bersabar ya. saya pun ada pengalaman ini, tapi tak seteruk adam.

eddy syrol said...

tumpang lalu tuan tanah...nak promote sikit boleh? heheheh

follow la my blog kalau sudi ye..sape2 la kat sini

http://pena-pujangga.blogspot.com

dan

http://eddysyrol.blogspot.com

thx ya...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates