Thursday, November 25, 2010

Kenapa Aku Tak Update BLOG?

Well guys.. i'm back with another simple entry... eceh!! Speaking amerika plak kan.. hahaha.. Anyway, bukan aku tak nak buat entry panjang lebar mcm dulu dah.. tp kekangan masa serta keadaan yg tak meng 'ijin' kan aku nak update blog kesayangan aku nih..

Sik caya ka???

Tgk la betapa miserable nye diri aku setiap ari ngn keja yg berlambak sampai tak sempat nak update BLOG nih..

{click gambar utk lihat lebih jelas yerr..}


Insya-Allah... nnt aku akan kembali mewarnai persada BLOG nih dgn lebih byk entry yg bervariasi k.. segala bentuk update seperti review, ulasan, event and segala mak nenek yg pernah aku wat dulu akan kembali... Just NANTIKAN yer wahai pembaca² setia ku.. wah..!!

Ok la.. nak sambung wat keja.. Adios..

Ma'asalamah :)

15 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

bz mcm menteri

ferdaus al-adney razlan said...

ngeh3. xpe. sentiase memfollow blog ini. hik hik hik

Adam Arjuna said...

Comment to faiz:

kan...
tapi betul ke menteri bz camtuh??

Adam Arjuna said...

Comment to ferdaus :

hoho..
sangat terharu..

terima kasih atas sokongan anda..

teruskan vote yer.. :p

imanshah said...

lama menghilang

Adam Arjuna said...

Comment to Imanshah :

kan..
M.I.A la jugak...

nasib baik jumpa jalan pulang.. hehe

how r u bro?

Judiene said...

Wah
Busynye dia.
Huhuhu..

KeMatZ said...

perhh patut ajak lepak sekarang susah..... :(

nas said...

salam...
aku nie pon da makin jarang update n berblog..bukan bz pasal keje..bz pasal len..hehehehe
follow kamo :D

nas said...

salam...
aku nie pon da makin jarang update n berblog..bukan bz pasal keje..bz pasal len..hehehehe
follow kamo :D

edzlin007 said...

dah lama tak baca review movie kat blog ni. :)

Adam Arjuna said...

Comment to Judiene :

wat² bz jer.. huuh

congrates for ur convocation beb :)

Adam Arjuna said...

Comment to kematz :

kan...
tak lepak la sangat!

lagipon segan mau ganggu kawan↓3 yg tgh syok berchenta.. lalalala

Adam Arjuna said...

Comment to Nas :

alooo ...
thanks eyh komen blog slow update nih.. hehe

erm.. nak tau gak, bz pasal ko tu? bley share...? hehe

Adam Arjuna said...

Comment to edzlin :

hehe :)
nnt review lagik.. no worry..

tgk wayang pon dah jarang².. nantikan yer kemunculannyer.. haha

thanks

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates