Wednesday, November 10, 2010

Newly Introduce!

Haloppp... Sori kengkawan cheq lambat tul la nak hapdet blog cheq nih.. Bz kemain la kononnya nih..

Tapi sblm apa², cheq just nak gebang² skit je pasal PHOTO|BLOG cheq yg gah tuh... (blueekk!!)
Setelah agak lama la cheq tutup blog tu utk membuat satu proses evolusi lagi transformasi, ni baru je jap tadi cheq ON balik..

Taraaaaa.... NEW LAYOUT! NEW UPDATES!

Preview

So.. ringan² jari jemari anda tu nak klik2 ke page tu yer.. FREE JERR!!! tak payah bayar..

...and kalu ade job nak suh cheq snap pic korang sana sini.. just drop je komen, info or yg sewaktu dgnnya kat page [@geNda | iNsPiRasi / SenseOFviewS] cheq ni ye..

Assalamualaikum..

p/s: support²lah kerjaya part time cheq ni eyh... hehe.. (provoke pulak... gagaga..)

13 comments:

Qarl said...

chantek nyer blog baru.. matilah nk handle dua blog kan>> haha

Adam Arjuna said...

tq...

tu la qarl... mampuih den...
nasib la tu bukan blog diari ke aper... photo je sumer..

ahah..

::FAIZ FARISH:: said...

oh blog baru....

Adam Arjuna said...

faiz,

tak de la baru sgt... dah lama pon..
tp lama disble sbb cari layout baru.. ni bru publish balik and update skit...

singgah2 le eyh.. :)

Anonymous said...

Nice Blog

mawardi said...

nice post

edzlin007 said...

cantik!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Letop!
Ceq suka~
Header blog nih pun cute.. BUat sndiri ka?

http://pojiepooh.blogspot.com/

zuar said...

aku terjah nnti bro.jgn risau..hehe

yuyuEyuliaNa said...

comelnye babyyyyyy :)

Adam Arjuna said...

Comment to Anon & Mawardi :

thanks dude..

keep visiting k...

dont forget to leave ur mark so can follow u too :)

Adam Arjuna said...

Comment to Edzlin :

thank you.. :)
appreciate that..


Comment to Pojie Pooh :

hang suka ka??
haha..
tenkiu.. header ni edit sendiri smbil edit guna header asal.. kira rojakkan la.. haha

ada tak cute mcm tuan dia? haha :P

Adam Arjuna said...

Comment to Zuar :

tenkiu bro..
slalu2 terjah k..

layan...


Comment to yuyuEyuliana :

wah!!
susahnye nak sebut nama :)

thanks ye singgah...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates