Wednesday, April 06, 2011

Creative comes in different ways!

Tak salah jadi kreatif.. Kita boley kreatif dgn mcm² cara kan... Ada org kreatif bila bergambar.. ada yg kreatif dari segi design, pendapat termasuk juga dari segi perilaku.. erk!! mcm mana tu?? ntah.. aku main hembus jerr.. hehe..

Well, aku bukan nak hurai panjang lebar pon.. but berdasarkan video² aku aku kepilkan kat bawah ni, aku sure ramai antara korang yg dah layan video² insan insan kat bawah ni kan.. YUP!! MEREKA SANGAT KREATIF.. kreatif dalam memberikan pendapat, menyampaikan pendapat dan menghiburkan sesaper yg menonton video diorg.

May be ada yg akan ckp...

"pergghh.. poyo giler wat video and uplod kat tenet... mcm bagoosss...!!"

mungkin juga..

"ek eleh.. tak bley blah kot!! tak malu ke ko!!.."

atau mungkin..

"dah tak keja la tu siap gigih rekod and publish video sendiri.. bajet artis la ko kan..."

****************


Sebelum tu.. korang layan la dulu yer video² ni.. byk lg video diorg yg korang leh dptkan kat youtube nih..

[1]



[2]



[3]




***********************


Ramai yg kritik.. ramai yg komen.. end up, kita still layan jugak video ni.. kan? kenapa... sbb kita nak.. so, tak guna nak kondem org sgt sbb kita tak mampu jadi mcm diorg.. just accept the way they are... melainkan kita pon mampu wat cam tu..

huhu...

Bye :)


p/s: lama tak hapdet blog kan...? :P mcm tingin lak nak wat video camtu, but may be pendekatan yg berbeza... ahahaha...

4 comments:

KeMatZ said...

first

muvie hapdet + ape kejadah je la pun.. said...

yup.. no need to condemn others while we dont dare to do like that..
renumg2kn dan slamat beramal.. :)

nuhan said...

truee jgn kondem! kalau takde org2 macam ni dunia tak meriah..

so like u told, just accept the way the are :)

edzlin007 said...

hahaha saya suka yg negaraku tu. yup, salute mrk. creative way...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates