Wednesday, July 06, 2011

Hey You..!!

Salam...

Saja nak singgah kat blog sendiri nih... nak tgk ape yg patut di tengok.. BOSAN... tak de ape yg menarik!


Aku seronok baca blog orang lately.. tp mula baca page korang, terdetik pulak naluri nak update blog yg bersawang nih.. Tp.. bila nak start menaip je... langsung MALAS itu datang..


Jadinya... begini je la blog aku tanpa update..


Maaf..


Aku belum ade kekuatan nak melawan 'penyakit malas' nih..



Tapi korang jangan bosan utk lawat blog aku pulak yer... support korang sangat perlu utk pulihkan balik semangat aku nak update blog nih..


Hope berkesan :)



Nota kaki: Aku seronok amik gambar org dan edit.. masa aku byk dihabiskan dgn gambar dan edit saja....

2 comments:

siti murni said...

haippp....don't malas-malas!

psst...lama jugak tak jengah sini...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates