Monday, March 03, 2008

Misteria Nusantara

PERHATIAN...!!!

Saya memohon jasa baik sesiapa yang mengunjungi blog saya ini agar dapat mencari mereka² yang bermuka seperti di bawah bagi membantu siasatan beberapa kes misteri yang amat mencurigakan. Kes-kes ni amatlah sukar utk disiasat kerana pelbagai pencanggahan fakta berlaku semasa siasatan dijalankan. Ini amat merungsing pihak kami bg menyelesaikan kes-kes ini.

Kes 1:
Misteri pecah rumah dan kehilangan barang mekap Loreal..kerana diriku begitu beharga milik Cik Puan Mona Tembun. [ kenapa hanya brangan Loreal saja? kenapa tidak Nona Rogayah, BML, atau Maybelline..? ]

Kes 2:
Misteri penculikan beberapa orang ahli yang kuat sangat berangan bagi sebuah fan club. [adakah mereka yg kuat berangan macam bagus je menjadi tarikan utk dijadikan mangsa..? ]

Kes 3:
Misteri penurunan UFO yang di Kg. Tembe-Rang-Lasa-Ngat yang heboh dikatakan menggangu waktu lunch penduduk kampung tersebut. [ benarkah UFO ini ujud..? jika benar, kenapa hanya mengganggu waktu lunch ajer, tidak pada dinner, supper atau tea-break..? ]

Kenapa..? Mengapa..? Bagaimana..? Inilah persoalan yg sukar dijawab..!!

Kepada sesiapa yang mempunyai maklumat tentang mereka² di bawah, tolong lah sangat-sangat memberitahu kami kerana mereka mungkin membawa kebahayaan kepada komuniti masyarakat kita. Harap Maklum..


. W . A . N . T . E . D .






10 comments:

Farazila said...

hahahaha...
sungguh melucukan saya...
saya suka pic ray yang ke 5..
saya suka pic megat yang ke 2
saya suka pic azim yang ke 4...
so cute....
hahahahha......
erkk..adam xde ker...
btw mana nk cari mereka2 ini dlm keadaan begini????

[r][a][y] eusouff said...

macam pernah ku lihat je muka2 dorang ni...

rasa2 nya ketua penyamunnya x listed dalam wanted list ni.....
bekas model tu arrr apa nama nya badam, sadam...errr either one lah

banyak cilakak pun rupa

uik
lilo suka lelaki kepala besar ya
nanti ray carikan lelaki yang kepala besar utk lilo ek

mana nak carik ni?
ermmm
ladah getah kuttt?

fara said...

hahaha lawak lawak. tergelak2 ni. asl ray nye gmba plg bnyk ? haha.
adoy adoy . best ni .

jm buat photoshoot. semua VID terlibat !

Lyn Yusoff said...

OMG... lawak giler pic tuh.. hahahha.. sakit pewut woo.. tak tahan sioott tgk pic korang2 ni.. sungguh melucukan hati saya...

nasib baik kak lyn takde.. klu tak selamatttt... hehee

Linaaa said...

haha! lawak2.
chumel jgak gambar2 tu semua..
cool.. (:

Megat Eusofe said...

aiyoooo
aku kah itu ???
hahahahahaahahaha
lawok2

pandai adam nie buat aku yg mellow nie utk gelak-gelak
hahahahahahaaaaa
saya suker sangat2!!!!!

Megat Eusofe said...

aiyoooo
aku kah itu ???
hahahahahaahahaha
lawok2

pandai adam nie buat aku yg mellow nie utk gelak-gelak
hahahahahahaaaaa
saya suker sangat2!!!!!

Adam-ArJuna said...

ahahha...adakah sesiapa sudey menjumpai wajah2 di atas utk membantu siasatan..??

cepat! cepat! kes sudah menjadi semakin rumit..ekekek...

ahaks megat..! sah² ko suker kan sbb smpai 2x ko kasi msg tuh..ahahaaha...

|faxz| said...

hahaha...birthday ko aku tak lupa punya beb..

ole2 utk ko dr sawak pon ada ni ha...nnt aku bg ek...

|faxz| said...

"correction...bukan sahab..tp SABAH..

slkang ni bukan leh salah sikit..nnt akan jd bahan jer....ehehe"

CORRECTION bukan "slkang" tapi skang...hahaha

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates