Monday, July 21, 2008

Maskulin

Uekkss!! Berangan sudah..! Nak jadik cover mag konon..hahaha..
MASKULIN ni memang majalah fevret aku la..

Seingat aku tak pernah lagi aku miss mana² isu untuk majalah ni. Aku dah miliki majalah ni since 1st isu lagi..haha..gigih kan!!

Kadang-kadang terniat gak di hati alangkah bestnya kalau aku dpt jd cover penghias majalah kegemaran aku kan..ehhee.. tp biasa la...angan² tetap akan menjadi angan²...

Bagi aku, isu dalam majalah Maskulin ni lain dari yg lain. Di sini aku lebih kenal keperibadian aku sbg seorang lelaki...halamaakk ayat..!! Tak bley blah..!! Kat Malaysia bukan byk pon majalah yg mengetengahkan isu² lelaki, dan Maskulin adalah yang terbaik yg aku ingin cadangkan.

Ok la...tak der apa sgt yg aku nak celoteh kali ni. Nak jadi cover original utk majalah ni mmg 'harapan' la kan.. so aku design la sendiri cover majalah ni menggunakan Adobe Photoshop & Adobe Illustrator supaya aku sendiri puas ati..berangan jerr..ahaha..see you!!

Maskulin edisi Disember

Maskulin edisi July

Maskulin edisi March

sekadar memenuhkan ruang. Majalah IR edisi April

By the way, sumer caption utk majalah tu adalah yg asal ok, cuma penghias cover je bukan org yg sebenar... ekekeke..

7 comments:

Farazila said...

errkk..adam...
dah jd cover mag kan...
hahahha...
okiela tu...

errr...belum puas apa..nk bc artikel tu boleh???ni mesti belum puas menyanyi kat karoeke kan???

Adam Arjuna said...

ahah..
persoalannya..jd cover ke lilo..?
hehe..tak bley blah kan..berangan tahap dewa sgt kan..

aiyo...tajuk artikel tu byk makna tau...
tp yg pasti...blom puaa ngan idup ni..wahh!!

~SYAMELIA~ said...

adam... adam...
nanti akak bagi la no tepon editor editor maskulin ek...
x silap akak, kt sama2 jumpa dia dkt karangkraf kn...
well, mana la taw kalu mimpi jd relaity kn...
in this world, nothing is impossible...

Megat Eusofe said...

humang aii
adam , ko langgar aku ngan keta kau
sure the other day muka co jadi cover utusan n berita harian
:P

Adam Arjuna said...

to syamelia;
wahh..perlu ke nak bg no tipon segala..ekekek...publisiti murahan sgt nak jd cover tp sendiri g cri editor..wakakaka..

tak mo..tak mo..
cukup la sekadar angan dan sedar.. hehe..


to megat;
setakat langgar ko ngan keta aku blom menjamin yang aku leh jd coverpage wpon azim keje ngan utusan..hehe
kena wat satu aksi yg thrill giler masa nak langgar ko yg tak pernah org buat..tu may be bley jd muka depan..kan..kan..kan..

tp aku ni tak kejam sgt la megat...ahaks..

Jamal_lail said...

hensem tu bang wa wah glamor la pas nie

Adam Arjuna said...

persoalannya...hensem ke..??

TAK BLEY BLAH!!!

glemer la sgt..kalu takat berangan tu boley lerrr...ahaha..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates