Monday, August 25, 2008

Happy Birthday Hani!

Ogos..Ogos...Ogos..
Banyak tul aktiviti aku bulan ni..dan yg paling byk sbb kebanyakkan mbr aku lahir pd bulan Ogos ni. Bila dah ramai tu, byk la surprise yg terpaksa dibuat, byk la kek yg dpt aku rasa.. hehehe..
Contohnya, tak abis lg aura bday boy sahabat aku si EnDy LeO ni, dah celebrate lak bday adik kecik aku yg cute miut, anak kakak aku yg lain mak lain bapak, Kak Ros iaitu Hani. (korang paham ker...??)

My gift to sweet Hani, "6 Storytime Tales"

Majlis yg dah di'invite' awal oleh Kak Ros ni diadakan pada 23 Ogos 2008 bertempat di Dapur Mek, Danau Kota bermula jam 1.30 tgh hari. Sorry to Kak Ros coz kitaorg (aku, azim & Fendy) dtg lambat skit.. Jammed gilerrr arrr...Restoran Dapur Mek ni mmg nampak class la, and rasanya cam Kak Ros dah booked satu restoran tu utk sambut majlis Hani.


Actually, bday Hani ni jatuh pd tarikh yg sama ngan Fendy iaitu pd 21 Ogos, and no wonder la diorg ni serasi satu sama lain.


Apa pon, aku nak ucap berjuuuuuttttaaaaaa terima kasih kat kak ros sekeluarga sbb igt juga nak jemput aku utk sama2 raikan bday Hani. Thank you so mucchh...Makanan yg dah tersedia tu mmg marvellous laa...sgt mengenyangkan..pelbagai juadah...dah cam bufet Ramadhan lak...
Sekali terima masih tak terhingga utk Kak Ros, Abg Mie and entire family and not forgotten to my little cute bday girl..Hani..."baca buku rajin² yerk..!"

0 comments:

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates