Thursday, August 07, 2008

Picnic at Sg. Kemensah

Dah lama aku tak gi berkelah..terakhir aku gi waktu Krismas tahun lepas ngan Azim, Fendy, Lilo and K. Ros dan family. Tapi baru² aku berkesempatan lg join picnic yg dihandle oleh Lilo. Re-union MuDa de Pangkor katanya...walopon aku bukan antara org yg join trip Muda ni, tapi aku join gak picnic ni sbb most of people yg join sumer kenalan rapat aku..

Tarikh 3 Ogos 2008 sekali jd sejarah buat kami. Thanks to Lilo and especially her family sbb tolong sediakan sumer kelengkapan utk picnic ni..termasuk makanan..wah..tak sangka yerk. Thanks gak kat K.lyn yg bwkkan serawa durian tu..yummy..tapi aku tak excited sgt nak makan sbb otak aku pk nak enjoy je ari tu.

Planning asal, kami sumer patut ada kat Teratak Angah, Sg Kemensah kul 10 pg. Tapi aku, kak Lyn, Fendy, Abe, Ayum and kak Amy kul 10 baru bertolak dari Shah Alam. Sory yerk Lilo. Ada problem skit masa nak bertolak tu. hehe..(cover..cover..)

Sampai je kat kawasan berkelah ni, aku tgk org len sumer dah mandi-manda. Meriah Bangat!!! Dari awal dah plan tak nak mandi..katanya...tp tak tahan beb! Especially tgk tali tarzan yg dok tergantung kat pokok tu..rasa teruja gile nak bergayut kat tali tu...ahaha..

Walau apa pon, picnic ni mmg BEST GILER...sampai balik pon kami still dok mencerita betapa bestnyer berkumpul kali ni, di tambah lak ngan kehadiran Dafi, Ryzal, AC and Ajieb yg gak cam tak pernah jumpa air tu...buat event jd lagi happening.. dari awal sampai nak balik, kitaorg asyik gelak..gelak..dan gelak je perangai sengsorg..

Lebih kurang 50 org yang hadir ari tu, thank you guys for making that day so much fun.

Hope for more after this ok..

time aku baru sampai..masih suci murni lg time ni..tgk air sungai tu pon cam nak tak nak jer...

bila dah start..huh!! mmg best giler buat aksi kat sini. kesian lak budak² kecik kat situ kena ikut turn nak gayut kat tali tu..ahahaha..

tak kira la korang artis ke tak, yang penting kita had fun that day kan..? u guys sporting la.. cayalah..

Yahooo..sejuk gilersssss...naik beku tulang sum-sum aku..

Memory dowh!

di mana ada aku..di situ ada kamera..di mana kamera, di situ ada mereka... hahahaa..

picture of thousand stories..tul ker..? tak bley blah laaa..

some of the members yang join picnic at Sg. Kemensah.. bila pulak kita nak happening cam ni kan...??

4 comments:

Farazila said...

ur most welcome adam..

lain kali kalau dah tahu nk gy piknik kat sungai bawa la seluar lebih...
hikhikhik

Adam Arjuna said...

huhu...tu sluar lebih la..
adam mmg bwk baju dah sumer sesiap..

cuma time balik tu cam malas nak pakai jeans..igt nak pakai suar pendek yg time dtg tu...tp terpaksa gak korbankan utk mandi...ehehe..

jamal_lail said...

salam abg mm p kemensah x ajak kita langsung mm sedey jer ahaks

Adam Arjuna said...

sedey ke...??
huhuh.. tak bley blah.
abg pon org yg ajak...
cam ne nak ajak org lak..ekek

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates