Sunday, September 14, 2008

Annual General Meeting Ke-2 DFC

Sedar tak sedar dah lebih setahun aku join fanclub artis yg mulanya just nak cuba2 jer.. Tapi sumer berubah bila aku dah mula agak serius ngan fanclub ni ditambah lak ngan mereka2 yg sgt rapat n sporting sgt ngan aku wpon aku ni byk pe'el..apa lg kalau bukan,
DFC - Dafi Fan Club.

Rasanya tak perlu la aku nak ulang macam mana aku bley terjebak ngan DFC ni kan, kalau nak tau gak, bukak entry2 lama aku kat blog ni..just try searh topik 'Aku dan DFC'.. enjoy reading k.

Semalam, 13 Sept 2008, bertempat di Restauran Rasa Sayang, KL..jam 5.00 ptg..buat kali keduanya DFC dah anjurkan AGM - Anual General Meeting yang rasanya amat penting bg membincangkan segala berkaitan fanclub ni sepanjang setahun yg lalu dan perancangan bg memantapkan lg fanclub ni utk masa akan datang seterusnya membubarkan jawatankuasa DFC 2007/2008 dan melantik jawatankuasa baru 2008/2009.

Basically (bak kata azim), perjalanan pgrm utk AGM yg di aturkan ni berjalan agak lancar mengikut segala yg telah dirancang oleh jawatankuasa yg bertugas. Well done guys! You guys did a good job..seriously...proud of you.

Uniknya AGM kali ni adalah disebabkan ianya diadakan pada bulan Ramadhan dan sekaligus diadakan majlis berbuka puasa bersama dafinites dan dafi sendiri. Memang happening gilerrsss beb.

Ok la..ckp byk pon tak guna kan... ni la jawatankuasa terbaru DFC sesi 2008/2009:

Presiden - VID Amy

Bendahari - Rins
Setiausaha 1 - VID Adam Arjuna

Setiausaha 2 - VID Megat

Naib Presiden 1 - VID Lyn

Naib Presiden 2 - VID Lilo

Bahagian Perancangan & Jualan - VID Azim, VID Fendy, AID Chapeq
Bahagian Tugas-Tugas Khas - VID Joey, VID Afreeda, VID Syazwan, AID Ros, AID Nani
Bahagian DGM [keahlian] - VID Nad, AID Syuk. VIDN - Fin, Yaty & Ain
Bahagian New Media & Dafinites Svs - VID Fara, VID Safia, AID Rajan [Dafinites Services]

DFC sesi 2008/2009

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Wahh..!! Cheq maluuu...cam mana lak leh ter'join' balik jd VID nih..? ohh tidaaak...!!!
Dah la dulu aku beriya me'resign'kan diri, tup2 i'm back! Tapi nak buat camne kan, decision dah dibuat. Tu keputusannya. Tapi sumer ni pon disebabkan oleh few names yg buat aku nak join balik as VID ni. Tak perlu la nak mention siapa mereka..u know who u are..i'm happy to join back bcoz of u guys...Thanks!


Apa-apa pon, TAHNIAH buat semua and yg penting, kita sumer ikhlas dalan bekerja kan...
Actually, AGM ke-2 ni berakhir lebih kurang kul 6.45 ptg dan seterusnya bersiap pulak utk berbuka puasa bersama.

13 comments:

mesin.masa said...

satu perkataan jer yg aku nak cakap kat ko....GERUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KeMatZ said...

wah.. tahniah... welcome back... mesti dafi fc akan meriah seperti baisa kan... mesti banyak event korang akan join sekali.. like bowling... hehehehe...

satu ajhe soalan nak tanya... awat baju hang lain dari yang lain... hehehehe adakah hang yang artist... hehehehe...

Farazila said...

taw xpe..dia plak mcm artis..dah la tu dia dok kat tgh2...

adammm....
sila letak pic lilo skali k...cut n paste..x cukup korum sorang....

fara said...

hahaha lilo! asl xdtg?? rinduu sgt tau.
tu le psl, adam dah mcm artis. smpai dafi pon rase tergugat :p
hehehe!

oh btw wlcome back adam !

Adam Arjuna said...

Huhuhu..byknyer komen...ekek...

To mesin.masa:
GERUNNN...?? apa yg ko gerunkan ni en.selebriti..? aku tak mkn org la..cam ko tak kenal aku kan..ehehe..

To kematz:
Thank you...eheh..Insya-Allah..DFC mmg senantiasa aktif pon..ada masa sure bley nye join xtvt..tu pon kalu ada yg ajak..ekeke..

Adam Arjuna said...

To farazila:
ahaha...mana ada cam artis..tu la.. dah nasib tak de baju VID...ekek.. pakai le baju besa.. amik peluang la nak melaram.. wakaka.. suka..suka..suka...

erk! nak cut n paste ke..? rasanya tak yah kot sbb lilo kan dah sedia glemer..saper yg tak kenal..? kan...

To fara:
keskeskes...
DAFI TERGUGAT!!!
wakakaka.... x de maknanya..yg penting dia bengang sbb adam tak pakai baju VID..wakaka.. waktu dia sampai je, dah tanya "apsal ko tak pakai baju VID?" ekekeke...ampunn...
its not my fault beb..!! tp ok lagi kan..?? hehe

Farazila said...

uiks..joey ke sebelah saffy tue...
alamak dah macam ajen la..

opsss...

Adam Arjuna said...

hehe..joey la tu lilo..
may be dia pon dah terkena aura si ajen tu...ahaks...

**laaarriikkk...

fara said...

aiyoo ajen ?? larikkkkkkkkk
kesian joey. dah la tak brapa rapat ngn ajen. pstuuu ckp mcm ajen :pp


hahaha! fara dah agak dafi msty tanya. die kan nak kite pakai baju VID. tp adam mmg takde pon kan :D

Adam Arjuna said...

ahahaha..tak bley blah la samakan ajen n joey..keskeskeskes...

tu la...dah agak dafi akan tanya..
dah brapa even yg korng buat kena pakai baju VID tu kan..since bowling ddfc dulu kan..
tp nak wat camne dah tak de..dulu adam bukan VID pown kan... ahaha...
tp best gak bile sesekali dpt melaram...wakakakak...

jgn maraaa yek...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

SETIAUSAHA...uish...mantap...gerun jer dengar...hehehhe all da best

Adam Arjuna said...

Mantap..?
Gerun..? Lagi....
errkk!!! tak de la awk...besanya..
just nak tolong kengkwn and nak abiskan masa lapang...

hehehe...
thanks...

fushairie said...

blah la...
x ajak aku...
ko saje je kan..
takot aku mencaras keglemeran ko la tu...
hehehehe...
apa pun, jgn lupa tugas sbgai AJK Alumni...
hehehe..
=)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates