Friday, October 10, 2008

Blog Award!

Haahah..'tak sangka ye' ..(pinjam jap taglimne ko kematz!) dengan buat blog pon leh dpt award.. Ntahapahapantah..! kan.. Walaupon bukan award actual macam award Juara Lagu ke, ABPBH ke.. tp hakikatnya dunia blogging ni pon ada kelas tersendiri kan... ekeke..macam bagus je ayat.

Well..nak cakap byk pon tak mo la. Agak terharu la sebab memberikan aku award ni.! tak sangka gak la yg blog aku ni sbnrnya ada gak pembacanyer..igt buat blog syok sendiri je...hehe... Well, my big thanks to dua org sahabatku ni, Mr. Kematz dan Encik Mesin.Masa kerana sudi and terlintas gak kat fikiran korang utk menyenaraikan blog aku tak seberapa ni di laman korang. Yang pasti blog korang ni pon SANGAT BEST sebenarnya jika nak compare blog aku yg jarang giler ber-update..hehe..


Ok..berdasarkan rules yg dah diberikan, aku pon kena select la 4 orang dari blog list aku utk diberikan award ni. Apa pon kat sini, aku nak mention la, for those yg aku tak senaraikan tu jgn la kecik ati yerk! Doesn't mean yg blog korang tu tak best.. Sumer blog dlm blog list ni aku baca k.. (saja je nak mention..! hehe..)

5 comments:

[r][a][y] eusouff said...

wah! dapat award u ols!!
thanks adam.

I would like to thank my father, my sister, friends for making all this possible...

Kekkekekek

nanti akan ray tunaikan apa yg tertera tue.

M.N.Izman said...

wah..terharunya..
best2..
blog ni pun d best..
mcm2 ada

Adam Arjuna said...

ekekeek...
guys! cam poyo je kan nak ber'award' segala...hahaha..
layan ajer...asal boleh katanya...hehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...yanie dapat award lagi...

muehehhehe...thanks ya adam...

nanti2 yanie post dalam blog yanie...

Adam Arjuna said...

wahh!!!
"yanie dapat award lagi..."

dah ternyata blog yanie BEST kan...

tak sesia la adam pon kasi award nih..!! hehehe

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates