Sunday, November 16, 2008

Reply Tagged Kematz!

Bosan nye hujung minggu aku ni. Memandangkan kebosanan yang melanda jiwa ni, sampai nak kuar makan pon rasa malas, aku membizikan diri ngandap lappie aku, update apa yg patut kat facebook, myspace, friendster and paling penting tempat luahan rasa + jiwa aku..apa lg kalau bukan blog kesayangan aku ni. hehehe... ayat macam gam***g!

Dari satu ke satu aku update, tup2 aku kena tagged lagi, kali ni dgn si Pakwe lak! aiyo... benda yg paling malas aku nak buat bila blogging ni adalah 'Tagged'. Tapi, memandang aku tersangat la bosan, aku buat je la, dan aku mulakan dgn tagged si Kematz yg dah lama aku simpan! hehe!!

Tag Kematz kat aku kali ni berbeza skit. Tagged bergambar la konsepnyer..

"Untuk sahabatku si Kematz Shah, gambar ni baru je aku snap guna enset K810i aku tuh sbb aku tak der camera canggih-manggih cam ko. And gambar ni pon tak de melalui proses editing yek. Cuma aku edit sikit jambang, janggut dan kumis aku masa tgh mandi td.. tu je.. tu pon aku tak guna photoshop, just guna Gillette jerr.. ahahha.."

Law & Order:

  1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!
  2. DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
  3. Post that picture with NO editing.
  4. Post these instruction with your picture.
  5. Tag 10 people to do this.

Here the 10 luckiest person... hehehe..

7 comments:

Farazila said...

dear adamm...

erm..
farah dah buat la tagged nie adam...

:)

KeMatZ said...

hahahah... finally ko jawab tagged aku jua.. tiba tiba rasa terharu plak... hheheheheh...

Adam Arjuna said...

To lilo;

lorr..dah buat ke..?
heheh..
x pe, kira lilo dah buat advanced la kira nye ni..hehe..

To kematz;
harus la aku buat..
nnt sentap la ko kalu tetiba aku buat tagged org len.. hehe..
dan kebetulan aku tersangat la free smpai naik tepu kepala otak aku kat umah ari ni..

heheh..

rizz said...

adam.. tag ni rizz dh wat hee btw thanks alot

@LiYaNNuaR said...

aiseh bro... suda kena la ini tag... x caye sila tgk kat SINI... so, kira settle je ek... ngeh ngeh ngeh...

Adam Arjuna said...

hehe...
ye ke guys..??
tak kisah la..kalu yg dah buat tu kira advanced la..
no problema...eheheh

M.N.Izman said...

hahah aku pun kena daaa

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates