Sunday, November 16, 2008

Reply Tagged Pakwe!

Meneruskan kebosanan hujung minggu dgn me'reply'kan tagged yang dikenakan kepada aku oleh mr Pakwe. Baru je jap td aku kena tagged ni.. Adoyai... Cakap byk pon tak guna kan, so here is it!

*************************************

7 fakta tentang saya :
  1. 'Adam Ajuna' is not my real name! (saper tau nama ku angkat tangan!)
  2. 26 tahun
  3. lahir pada 22 March 82 ( tarikh lahir sama P.Ramlee tuu..bangganyer..)
  4. lahir di Hospital Besar Kuantan, Pahang
  5. Anak ke-4 dari 5 beradik
  6. Susah nak judge diri sendiri (help me pls!)
  7. may be i'm annoying (u know me better!)

7 perkara menakutkan saya di dunia :

  1. MATI..! (not really menakutkan, most unimagine thing i guest!)
  2. Losing my family
  3. Losing my friends
  4. Losing everbody arround
  5. Kena benti keja tetiba (mampos..apa aku nak buat kalu jd camtu!)
  6. Kehilangan sumer yang aku ada sekarang
  7. Aku takut pada yang SATU!

7 lagu buat masa skrg :

  1. Leona Lewis - Take A Bow
  2. Shayne Ward - Breathless
  3. Afgan - PadaMu Ku Bersujud
  4. HSM3 - Can I Have This Dance
  5. Jason Mraz - I'm Yours
  6. David Archuleta - Crush
  7. David Cook -Music of the Night

7 perkara selalu sebut :

  1. Tak Bley Blah!
  2. Owh..
  3. Gitu..
  4. Alop!
  5. Kan...
  6. Yezza!
  7. Ok Jah!

7 perkara yang amat bernilai :

  1. Diri Sendiri
  2. 'Sahabat' ..bukan kawan
  3. Cinta Hati (gitu ayat!)
  4. Keluarga
  5. Aset (termasuk wallet, enset, keta and apa saja kepunyaan aku!)
  6. Kenangan
  7. Kasih Sayang (tak kira pada sesiapa pon!)

7 pertama kali dalam hidup saya :

  1. dapat surat tawaran melanjutkan pelajaran ke universiti
  2. Jadi MPP (tak terpikir pon teman)
  3. ke Egypt
  4. Masuk TV (walopon sekadar tempelan buduh!)
  5. dapat tawaran Kerja
  6. Join DafiFC (tak pernah terpikir gak ni..bukan la die hard fans AF sgt!)
  7. Have my own first assets by my own money!

7 org bertuah menjawab tag ni :

6 comments:

wawa said...

yeyyy! hepi nyer jumpa org yg suka lagu archie - crush tu.. hehehehe.

Adam Arjuna said...

hehe..
wawa minat gak ker..??
best kan lagu tu..
actually adam ada full album david archuleta nih..
hehe..

wawa said...

mangaih. wawa mmg suka david archuleta. suka sgt suara n song selection dia masa AI dolu.. hehe. hari tu dh dengar sikit pribiu full album dia. tapi mcm kureng la. x taw la kalau dengar full album boleh terangkat lak ke, hehehe. ok ke album full dia?

Adam Arjuna said...

so far ok la..
most of the songs sumer pop ballad.
may be tu yg sesuai ngan suara dia..

adam suka tajuk when u believe, angel and crush..

mesin.masa said...

lagu dafi takde pownnn... ????

Adam Arjuna said...

beb!
tunggu la full album dafi kuar..
nnt aku list down sumer...
tak lama dah...tunggu masa jer...

dup dap dup dap...

jgn lupa beli yerkk...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates