Wednesday, May 13, 2009

My Weekend Munchies

Tadi bosan wat keja, aku layan jap baca newspaper sambil menikmati udara segar tanpa aircond dlm opis yg buat aku kecut seluruh badan. Belek punya belek, cam tertarik lak ngn advertisement poster movie² baru for this week.

Otak berfikir.. selongkar wallet...scanning account bank.. DONE!

Aku plan nak tgk movie² ni weekend nnt memandangkan aku agak kecewa tak dpt layan final AF secara live kat stadium Sabtu ni sbb tiket abis.. layan kat tv jaaa..

So.. hopefully weekend ni 3 movie dlm list aku ni akan aku tonton lah. Salah satu dari nya mmg movie wajib tonton utk aku tahun ni which is Angels & Demons.. dan yg len ialah Push dan I Love You, Man!

Guys..enjoy the trailers below... may be korang pon nak gak layan movie² ni nnt utk abiskan duit korang yg sgt byk tu and utk abiskan masa korang yg sentiasa cam konon tak de benda nak buat, kan...

Add Image






P/S: next.. nantikan review aku la pulak kan...(statement macam bagus!!)

5 comments:

rizz said...

ehhe raja filem kmbalii tet..angel vs demon tu kristian tlmpau kuat kan..

KeMatZ said...

motif tiket AF habis....

ke ko mengharap orang bagi media pass..... hehehehe.... setahu aku tiket rm10hinggit bersepah lagi...

hehehehe... arena pun ada lagi..
but ko kena gigih lahh pegang YAZIDFC.... nak...

larik.....

Adam Arjuna said...

Comment to Rizz :

raja filem katanya, kan...
adoi!!
angels & demons tu lebih kurang the davinci code la, cuma kali ni watak si robert langdon tu solve kes pelik yg lain lak..
huhu


Comment to kematz :

tiket rm30 abis la dowh!
jgn harap la aku nak beli yg RM10 yg duduk di ujung dunia tu, dgn yg RM 50 hengget tu..
melainkan ada insan nak kasi freeeeeeee...hehe :P

Yazid..? event aku tak der fevretism kali ni, aku tetap rasa tak bley blah ngan yazid.. hehe

edzlin007 said...

hmm, saya nak tgk film push. harapnya best walaupun pengkritik kata film ni berbelit2 dan ada beberapa persoalan tak terjawab

Adam Arjuna said...

kan..
nampak trailer mcm best jer.
cam ala2 citer heroes plak siap ada special ability segala ni.

hopefully biar lah best, tak la rasa rugi beli tket wayang tu nnt.. kan..

ahaks..!!

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates