Monday, June 15, 2009

Reply Tagged Mr. Kematz

Antara jenis² posting yg aku malas sgt nak buat ni la.. jawab jag! Tapi kawan² pasal, walaupon berabad aku simpan, tetap aku jawab gak. Kalau tak jawab kang nnt ada yg sentap, trauma, moody and banned tak tentu pasal la blog aku nih :P hehehehe...
Okey la, menjawab pulak tag si Kematz pada aku minggu lepas yg memerlukan aku :-

  1. Search your house area using Google Maps.
  2. Circle your house
  3. Tag another 5 bloggers

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[ kawasan di sekitar Parit Buntar, Perak ]


[ Sekitar Taman Pekan Baru, Parit Buntar Perak. ]

[ Rajah bulatan tu menunjukan rumah aku yg beralamat, No.32, Jalan Tiong, Taman Pekan Baru, 34200 Parit Buntar, Perak ]

** aku agak malas nak tag sesaper pon buat masa ni. So, tag ni akan stop di sini je. Kalu korang rasa rajin sesangat tu.. just buat je la yerr..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amacam incik Kematz, sudahkan anda berpuas ati dgn result itu? Aku siap snap picture kawasan lg yer, bukan sekadar umah aku je.. so no reason ko tak mai raya umah aku... choii.. padahal ikut catatan aku, dah 15 kali ko dtg umah aku ni...

P/S: So.. alamat pon aku dah nyatakan kat situ.. tiada alasan lg nak post hadiah besday aku nnt kalu korang tak sempat nak jumpa aku yer.. huhuh.. jgn post virus antrax sudey.. (i mean it!)

6 comments:

KeMatZ said...

telima kaceh... sebab jawab tag kita...

hehehehe...

Adam Arjuna said...

gediks gila ayat...
yucks!!

jejaka anggun said...

sudahnyer bg full adress secara terbuka. x takut along carik ker?

Adam Arjuna said...

kan... berani mati ni kasi full address..

tapi along tak dtg la kot, tak de buat penjamin pon ngn ceti2 haram ni.. slalu wat pinjaman ngn ceti2 halal jer.. ahaks..

along tak dialukan.. tp kalu ada 'kak long' yg single mingle, dijemput la dtg ke rumah yerrr..

edzlin007 said...

hari raya ramai la datang kut

Adam Arjuna said...

kan..
jemput² la dtg.. peta sumer dah ada tu.. kalu sesat tak tau la..
wakakka..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates