Monday, October 05, 2009

Jom! Jalan Raya!!


Dah jadi tradisi orang kita mesti akan 'buka rumah' sempena hari raya. Tak kira la raya melayu, cina or even india sekali pon, tradisi open house ni akan tetap juga dibuat pada golongan yg selalunya berkemampuan.

Bukan perkara wajib pon! Kebanyakkannya just nak mengalu-alukan kedatangan jiran², sahabat handai, rerakan, sedara mara dan kenalan terdekat. Reason yg sgt common -- nak merapatkan silatur-rahim.

Entry aku nih bukan sebab aku nak jemput korang dtg open house umah aku! Jangan salah paham yerr.. belum dalam schedule utk wat open house lagik nih.. tengok la nnt.

Story aku ni pasal benda kat bawah nih! Baca laa...

**************************************************



Photo : 2007 - Rumah Terbuka Dafi FC
Lokasi : Kampung Sg. Kandis, Klang
Tema : Dafi @ Mesra Aidilfitri DFC
Konsep : Beraya di kampung
Peserta : Target 150 orang -- Kehadiran 150 orang
Status : SUCCESS!!

Photo : 2008 - Rumah Terbuka Dafi FC
Lokasi : Saloma Bistro & Restaurant, KL
Tema : Dafi @ Fiesta Aidilfitri
Konsep : Warna Warni Aidilfitri
Peserta : Target 80 orang -- Kehadiran 120 orang
Status : SUCCESS!!

Photo : 2009 - Rumah Terbuka Dafi FC
Lokasi : Hotel Putra KL
Tema : Jom! Jalan Raya Bersama Dafi
Konsep : Kecerian di Aidilfitri
Peserta : Target 60 orang -- Kehadiran ???
Status : ???

***************************************************

Lazimnya setiap tahun Dafi FC (DFC) akan mengadakan 'open house' seperti juga badan² pertubuhan lain. Cuma konsep serta pengisian open house yang agak 'lain dari yg lain' mungkin menjadi perbeza DFC dgn pertubuhan yg lain. Tahun ini juga kami tak ketinggalan dgn kelainan itu.

17 Oktober 2009, sekali lagi kami akan menganjurkan open house ini.

Dengan konsep yg baru, acara serta pengisian yg baru, di harap agak open house kali ni membawa 1001 kenangan pada yg sudi menghadirinya..

Bayaran..?? murah jer.. RM40 nett!!

Semua dijemput hadir tak kira la siapa pon anda. Aku harap rakan² blogger aku dpt join la event ni. Motif..?? Aku nak kenal² ngan korang,,, hehehe...

Pembayaran..?? Pakaian..?? Lokasi..?? Acara..??

Sila rujuk di link ini Jom! Jalan Raya ini or else... just sms or kol aku k.. 017-4503450!! (Berani mati nih tayang no fon.. huhuhu..) :P

10 comments:

edzlin007 said...

wahh promosi baek punya ni. huhu saya still tak sure dpt pegi ke tak. dah puas pujuk lecturer minta dilepaskan ni.hehe skrg byk final project

Adam Arjuna said...

ala... ye ke?
datang la!
event tu kan malam, takkan la ada kelas plak..

jejaka anggun said...

have fun!

Adam Arjuna said...

tak nak dtg ke encik jejaka anggun..?

meh la..

farish H said...

meriah raya!

boboiz said...

jauh lah plak aku nak datang sana...apa apa pon..selamat makan2 yek...

edzlin007 said...

kelas saya mmg byk malam pun adam. sem ni style kelas petang dan malam aja koje nya...huhu..sbb tu dah jarang kuar, wayang pun dah byk terlepas ni

ayuputeri said...

hotel putra kl???

dh dkt tue dgn rumah kite...

hehehe..

kannn??

Adam Arjuna said...

Comment to rizz :

kan..
meriah gitu..


Comment to boboiz :

jauh ke?
kalu dekat ko nak gi ke?
ala, mana jauh pon KL tu, dokat jaa..

jom la bro.. bley meet up!

Adam Arjuna said...

Comment to edzlin :

lin, waktu dah tukar ke kul 3.00 ptg, so, leh ke dtg??
hehe!!
ala.. join je la.. bukan slalu kan..


Comment to ayuputeri :

yup! hotel putra, mmg dekat je, kat jalan tun razak tuh.
kalau dekat bley la join!
kalu buat jauh tak leh join, tp dah dekat pon tak leh join gak tak tau la kan..
kul 3.00 ptg...

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates