Friday, October 02, 2009

Sekadar Berangan!

Chooopp!!

Jom rehat kejap dari baca entry² aku yg selalunya panjang lebar tuh.

Kali ni aku bagi peluang korng untuk nak gelakkan aku ke, kutuk ke, ketawa terbahak-bahak sambil nak guling² atas lantai carpet umah korang ke..ikut suka ati la korang nak wat per pon dengan melihat sesi² berangan yg pernah aku design masa tgh bosan-tak de keje masa zaman study dulu.. paling tepat masa mula² berjinak-jinak merpati dgn photoshop & illustrator sbnrnya.. hehe..

Layankan ajer lah eyh.. :P


Caption: Poster Fantastic Four Edisi Terhad. Khusus untuk pasaran Malaysia jer.. tapi malangnya kena banned disebabkan karektor villain dlm citer tu mcm tak jahat jer.. tengok la muka Dr.Doom tu, korang rasa mcm jahat ke? macam kelakar ada la kan..??

Caption: Pernah tengok movie "Meet The Fockers"? sequel kepada "Meet The Parents".. Poster kat atas nun bukan lah poster sebenar. Tu cuma poster remake utk filem yg sama versi melayu.. tapi disebabkan bajet tak melepasi piawaian yg ditetapkan, maka filem tu pon tergantung cam tu jer. Tgk je la muka barisan² pelakon tu.. cam tak de selera je kan? poster pon itam putih je tanda bajet ciput je.
Caption: Hoho!! Filem yang tak tau bila akan ditayangkan.. Gandingan pelakon baru dan pelakon wanita yang sangat super duper hot babe, Angelina Jolie.. makan hati la Brad Pitt tgk poster ni nnt. Ahahaha.. eyh! saper Mr. Mazlly nih? Aku kah..?

Caption: Ni la poster berangan tahap dewa pernah aku hasilkan.. keskeskes!! Memang dah mengidam badan yg cam gini sejak azali lagik, tapi entah bila la akan terhasilnya... ada sesapa sudi jadik personal trainer aku tak..? hehehe.. Kalu nak gi gym pon malas, maka jangan harap la kan... Tapi.. kalau sekadar berangan apa salahnya kan.. one day.. one day.. Hot tak aku?? wakakakaka...

10 comments:

I am Karl said...

bro

yg into the blue

agak menjadi la

mcm taliban plak

Adam Arjuna said...

hahaha.. tgk wajah la karl.. original pon dah mcm taliban gak kan.. ekekeke..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

FENGSAN! =D

jejaka anggun said...

hot gile siot...
mcm hot fm!

Lyn Yusoff said...

pic yg last tu.. sgt2 gorgeous!!
hahahha
tapi tak blah lah mr. & mrs mazlly..
bila ditayangkan tuh??
klu tak pun reveal je mrs mazlly tu sape.. hahaha

Adam Arjuna said...

Comment to Anuar :

huh! fengsan...?? adoi..


Comment to jejaka anggun :

teruja tak???
ahahaha..
lebih hot daripada biasa kan.. heehe


Comment to Lyn Yusoff :

kan..
gila tak gorgeous..
sendiri tgk pon rasa gorgeous..
wakakakaka... (berangan lagik nih!!)
pasal si mrs. smith tu, nnt eyh.. bila tiba waktu nya ada la tu.. ekeke..

NUke_Rude said...

hmmp..
nsb baik lah cuma berangan.
syukur alhamdulillah..

haha. nway, quite cool jga.

chotz said...

hahahaha

i like this entry of u..

edzlin007 said...

LOL. poster terakhir tu yg takleh blah skali. tp kan, tgk muka dah gaya macho. ada chance ni adam.

Adam Arjuna said...

Comment to nuke :

tu la dia, mmg sekadar berangan je..
kalu betul, aku sendiri pon tak dpt nak bayangkan..
haha..


Comment to chotz :

thank you buddy :)
keep supporting my blog.. ahaks!!
(provok skit!!)


Comment edzlin :

haha!!
macho ke masalahnya??
hancooo kot...yg paling tepat..
eheh..
apa nak buat, berangan je mampu..
:P

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates