Sunday, April 11, 2010

Addicted

Orang selalunya cakap, yang gambar tak bley menipu. Betul ke? Apa yg korang lihat dan tengok, itu la dia yg sebenarnya.. hurm..

Ada gak sesetengah org selalunya malas nak ulas segala benda yg terjadi kat sekeliling dia, dan just biar camera serta gambar yg ditangkapnya menjadi penerang kepada segala yg berlaku.. kononnya, "let the pictures speak for itself.."

Jadi...

apa yg korang bley ulas ngn gambar kat bawah ni? Bley kah gambar menipu korang? or... just let the picture speaks for itself..?


Apa yg pasti... aku NO KOMEN tentang kesahihan gambar kat atas ni.. betul or tak aku ni 'addicted'...

15 comments:

Judiene said...

aku takde facebook ko so aku xtaw ko addicted ke x
huhuu
but one thing for sure, we can't lie without it!
;-D

AkU said...

but..it doesn't tell u the whole story rite..

Adam Arjuna said...

ahahhaa... suka aku ngn korang nyer comment ni.. hehe

Comment to Judiene :

add la aku kalu nak tau!! Ahaks..
fb aku sama je nama aku kat blog nih..


Comment to Aku :

tul tuh beb!!
unless everything tu diberitahu dgn lengkap selengkap lengkapnya..

kan..kan..kan.. :P

Qarl said...

hanya engkau yang mampu

kata Aizat!

AkU said...

o0o0...hehehe..lebih kurang la..but..dat's human ma..tend to judge other peoples without know ing them..or at least..try to..

::FAIZ FARISH:: said...

Baju tu lawa.. Tu je nak komen

mohd said...

Comment to Qarl :

uhuk..uhuk..
tak mampu la kawe ni dik oi..


Comment to Aku :

tu pon aku setuju gak.
masih ramai yg tak menggunakan konsep 'dont judge a book by its cover' kan..kan..kan..


Comment to Faiz Farish :

Welcome to agenda inspirasi beb :)
apa pon thanks..

baju uptown jerrr... hehe

p/s: singgah la lagi yerk! :P

KeMatZ said...

kenapa mohd..... yang ending ni menjawab... mushkil sebentar...

Adam Arjuna said...

eh..eh..

mohd = adam arjuna

ter'log-in' emel google aku yg len la td..

akakakkaa...

edzlin007 said...

haha saya pernah ada t-shirt ini dulu.

Adam Arjuna said...

hoho... sama eyh?
bley jadi boria la pas ni kita.. ahaks :P

Adam Arjuna said...
This comment has been removed by the author.
sitekateki | dD said...

nice T shirt la...

Adam Arjuna said...

thanks dD :)

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates