Wednesday, April 21, 2010

Hadiah Ke-1

A very short entry!

Sebelum tu nak THANKS bebanyak kat encik PAKWE a.k.a Nadz sbb dgn bermurah hati kasi hadiah besday kat aku tahun ni. Well, u r the first one beb to give me present!! hehe.. agak teruja gak pertama kali dpt hadiah besday utk tahun ni... agagagaga.. (betapa tak glemer nye aku kan..) lalala.. no komen!!

:P

Errm... delivered at my office on Friday, 16 Apr 2010 which is 25 hari selepas tarikh besday aku.. but aku received on Monday sbb friday tu aku cuti...


Tu dia nama penuh si pengirim. Dengan rasa bangga dan terharoo nyer, thanks bro!


Kotak yg sangat besar... diselaputi carikan kertas2 bajet dan minit meeting.. rasa² aku la..

Tu dia hadiah aku!! Kecik, cute.. nice... meaningful.. Sign of Aries.. saper lg kalu bukan aku.. Apa pon aku sgt menghargainya.. all the way from Penang tuh..


Kepada encik Pakwe, thanks again keh :)

12 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

cantik Card tu

Wawa~* said...

wah wah wah bestnyer dpt pressie... wawa pn lama x dpt adiah besday... sah2 mmg x fofuler kan, lol. tp mg so sweet laa ur pressies, hihi.. :D

Adam Arjuna said...

Comment to Faiz Farish :

glemer la nama ko :)
but yup! the card was nice.. org yg design tu berseni kot..


Comment to wawa :

apa kata wawa kasi presnt kat adam, adam pon kasi kat wawa.. so.. kita memasing dpt present nnt.. hehe..

kan..?? agak sedey.. tak fofular rupanya kita nih..

rAy jR...@...Aliff said...

mak aiii..byk hadiahhh...nak2...kakaka...

oittt....have a great day..kekekeke

Judiene said...

you know what, i almost bought that cute lil thing yesterday as a present for someone
but i chose a teddy bear instead
hehehe
cute lil aries..

Azree Ariffin said...

waah heppi besdey... siap tayang num fon lagik tuh yang tak tahan tuh... huhuh

Adam Arjuna said...

Comment to Ray Jr. :

byk mende hadiah nye tu, satu tu je la dowh.
tunggu ko kasi cam tak de harapan jer... hahaha


Comment to Judiene :

is it bro?
nak bli kat saper? aku gak ker.. hahaha.. :P


Comment to Azree :

bro, mungkin lebih tepat happy belated besday kot. haha.. da almost 1 month berlalu pon.. kekeke

saja tayang no fon, nak raih perhatian, mana tau leh jd lg glemer.. hehe.. sblm tak glemer pon.. hahah :D

AkU said...

cute seyh teddy tuh...waaaa...sweet.....^^

hans said...

wow..best ko ada orang kasi hadiah besday

Afzainizam said...

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

wow cantik card tu..... best kalau kita dihargai...

Adam Arjuna said...

Comment to AKU :

cute eyh?
ko tak kasi aku satu kerr?? hahaha :P


Comment to Hans :

Welcome to @genda | Inspirasi yerk! hehe...
hadiah tak penting sbnrnya, yg penting mengingati kan..
sbb dah terlalu aramai sgt hanya sekadar igt, maka hadiah pon tak de sgt tahun ni.. hahahhaha


Comment to afzainizam :

Salam sedara :)

thanks sbb singgah lagi ke sini..
very much appreciate :)

betul, terasa bangga kalu kita dihargai.. sbb sekurang-kurangnya kita ada dlm igtan org kan... :)

AkU said...

alamak...burfday dah terlepas..next year ek..hehhe..
>.<

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates