Monday, May 10, 2010

My Most Awaited Movies 2010

PRINCE OF PERSIA - May 2010

THE KARATE KID - Jun 2010

STEUP UP 3D - August 2010

SALT - July 2010



THE LAST AIRBENDER - July 2010


SHREK FOREVER AFTER - May 2010


ECLIPSE 'The Twilight Saga' - June 2010

ROBIN HOOD - May 2010


THE SORCERER'S APPRENTICE - July 2010


RESIDENT EVIL 4: Afterlife - September 2010


INCEPTION - September 2010



18 comments:

Izman said...

mesti-tengok semuanyer....

Adam Arjuna said...

ahaha...

put under "wajib tonton" yer...

Judiene said...

aku plg nak tgk ialah Shrek, Twilight ngn Resident Evil
huhuhu

Adam Arjuna said...

Jom tgk nnt mau..?
tapi ko belanja aku... hehe
bley tak? :P

edzlin007 said...

mmg hampir semua nak tgk...tp buat masa skrg, rasa nak sangat tgk step up 3D. tgk trailer ngancam abis.....tp lambat lg..

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrgghhhh mmg best layan citer ni.... cuma buat masa ni aku sibuk sikit ... tapi kalau dah ngadap movie ni mmg habis satu sambung satu tak tidor lerrr sampai pagi...

best giler... aku kangkadang mania movie gak

AkU said...

jom nengok..adam blanje..yippiiieee...!!

rAy jR...@...Aliff said...

prince of persia....o yeahhhhh....

Afzainizam said...

Keluk kemudi tidak dilupa,
Baru seimbang pelayaran kita;
Para Guru amat berjasa,
Bakti Guru disanjung mulia.
~~~@@@~~~
Selamat Menyambut Hari Guru
”Guru itu bukan lagi lilin yang menyuluh sedang diri sendiri dibiar terbunuh”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

yup Prin of persia... But kalau ade movie pasal prince of Malaysia kan bagus

Adam Arjuna said...

Comment to Edzlin :

kan...
semua nampak best kan.. nampak gempaq and teruja je nak tonton kan..
terpaksa la kena saving pas ni..
byk tu nak tgk..
alallala


Comment to Afzainizam :

tu la pasal nizam, mmg kalu dah layan satu movie, susah nak stop nnt..
kena ada mood yg best and lapang kalu nak tgk muvie ni..
kalu tak sure rasa boring tak pon, ada je benda yg ganggu..
kan..

Adam Arjuna said...

Comment to AKU :

aiseh!
nk tgk tu ok je, tp belanja.. errr.. err...
tp guana duit incik AKU yerr... huhu


Comment to Ray Jr. :

tak sabar tu beb..
ujung bulan ni jer..
hopefully menarik la citer tuh..

Afzainizam said...

~~~@@@~~~
” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama ko tak update ko punya blog.... hah ade citer menarik kat panggung wayang lah

AkU said...

berkire..huhuuh....T_T

Afzainizam said...

"Sebaik-baik perkara ialah: Perkataan yang lembut, yang dikeluarkan dari lautan yang dalam, daripada seorang yang lemah-lembut"

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

hari ni gua layan adnan sempit...

afzainizam said...

~~~@@@~~~
Dari Blog kami bercerita
Untuk tatapan sahabat semua ~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Weehhh sorry beb lama betul gua tak datang ziarah... Bussy sikit lah...

Adam Arjuna said...

Comment to AKU :

ish.. mana de aku berkira.. tak baik dowh..
aku bercongak jer.. ahaks.. :P


Comment to Adzainizam :

sorry yer lama tak update blog aku ni, tak de masa la bnak update kat opis, kat umah malas lak..

apa pon thanks yerk sbb still melawat sini bro..

enjoy ur day..

anywhere_Smile said...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates