Wednesday, December 12, 2007

Biler dah BOSAN..!!!


Picca sengal kami...bajet macho la konon kan...??

Last weekend...bosan giler..tak nak nak buat aper kat umah. On Sunday lak aku meng-offer-kan diri utk kerja sempena Taylor's Open Day, dpt la income lebey skit. So, aku just ada Satuday je utk aku lepak. Dgn condition badan aku yg tak brapa sehat sejak dua menjak ni, memang tensen skit. Aper nak buat..??


Aku try la calling2 dua mamat yg sentiasa bz sejak akhir2 nih.. (aper la diorg buek...!!) Mana ler tau kot2 dpt lepaking ngan diorg kannn...konsepnyer..


Gi merayap kat KLIA tengah malam buta sbb dah tak tau apa nak buat..tak bley blah..!! Proud to be Malaysian..!! ekekek..



Dah lama aku tak hang-out ngan Azim & Fendy..errmmm…lama ker..?? a few weeks gak la kot..kononnya nak membawa diri la..hahha..bukan apa, memasing pon sibuk ngan hal memasing. Aku ngan life aku yg tak menentu ni,…hurmmm…Azim lak sibuk ngan praktikalnye as journalist.. (ish..dasat budak nih…) Fendy lak sibuk ngan keja nyer…susah plak nak jumpa…Kadang just nak ajak kuar or lepak minum pon skit nyer susah. Time keja memasing dah la tak sama.

Jalan-jalan tak tentu arah..


Tapi, bebaru ni aku happy la gak sbb dpt hang-out ngan diorg. Cuma sedey skit sbb Syazwan tak der, tak cukup la diorg nyer TRIO. Memang aku gelar Azim, Wan & Fendy as a ‘trio’, sbb ke mana je diorg ni g mesti bertiga. Aku happy giler kenal diorg sbb ketiga-tiga diorg ni memang happening.

Hanya berbekalkan aku nyer K810i. ekeke...tu je la modal nak bergambo skang nih...(garangnye muka aku..!!)


Few days ago aku sempat la buat plan lepak yg tak dirancang (cam ner tu..??) ngan Azim & Fendy and dapat la gak la spend time with them. Bukan g mana pon, just pusing2 KL jerrr… makan... minum.. lepak.. melalak.. bergambar.. Hahahha..tu je la keja kami.. Tapi apa yg aku bley cakap, aku memang happy giler time tu. Macam hilang semua masalah yg tgh beban dalam kepala otak nih. Tapi bila kuar ngan diorg skang ni sumer nak kena rushing. Azim la sibuk sgt. Aper tah keja yg dia nak buat kat umah tu. Report..report…report..BOSAN….ekekeke..

poyo nyer posing..!



Gambar of the year..bak kata azim leerrr...tak bley blah..


1st runner up..! Aper pelik sgt ko ni azim...suka ati je kasi caption..!


Pose manja aku bersama Pinky Bear..aiyoo..sesuatu sgt kan...

Selamat Hari Natal..(Happy Merry Christmas pd sesaper yg menyambut nyer..)

Biler lagi dapat lepak cam ni mat...? Nak ikutkan kerja, 10 tahun lagi pon akan abis...

'jom jalan-jalan..'

3 comments:

ray eusouff said...

weiiyyoooo

lol
kelakar tgk fendy berjangguttt..huhuhu

Emy Hisyam Basri said...

besnyer tgk korang jalan2...
btw, nice post guys...
can't never stop the 'photo obsession' thingy rite? ;)

zhafri said...

aiks gi klia??? nostalgic ke?? ahahahahaha :)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates