Tuesday, February 19, 2008

Is It True..??

Topik ni sebenarnya dah lama, tetiba lak terasa cam nak dijadikan isu dlm blog aku nih..so..let's check it out. Is it true how they (girls) feels about GUYs like this. The answer is in your hands..

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler...
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap:
memang.... muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap:
wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...
(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

Kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

Kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?


P/S: Betapa malangnya nasib menjadi seorang LELAKI YANG TAK HANDSOME ni...huaaarrgghhh..!!!

4 comments:

ray eusouff said...

errrr
rasa2 ray ni kategori yang mana satu ek?

sorry adam
tumpang survey
kekekkekeke

~yaTy~ said...

hensem or x hensem x jadi persoalan..
yg penting hati mau baek punye..:)
kalo nk harap hensem jerk..tapi perangai nauzubillah...x gne jugak kan..:)

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan said...

ITULA DIA.. AKU AMAT SETUJU DENGAN KOMENTATOR DI ATAS..

DAHLA TAK HANDSOME, BANYAK MAKAN, TINGGI MENJULANG..

APE NAK JADI LAH..


HEHE...

BUKAN KAU LA.. NI CERITA ORANG NEGARA LAIN NI..

Lyn Yusoff said...

agree ngn yaty.. tul tuh.
hensem ke tak.. yg penting hati mesti baik beb..
baru org tau menilai.. :)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates