Wednesday, February 20, 2008

Pasangan Romantis Rafflesia

Huh..! dah lama aku tak buat entry pasal aktiviti² seharian aku.. Bukan tak der idea, tapi cam tak der benda menarik lak yg nak dikongsi. Kalau nak crita pasal lepak, outing, rasanya link² blog yg ada dalam list aku ni lebih advance kot.. Tapi tak per, kali ni aku nak share skit stori ngan korang apa aku buat ahad lepas.

Last Sunday, aku and team DFC g la hangout kat Sg. Wang sbb kitorg diberitahu Dafi akan menjadi juri dlm sebuah event anjuran Suria.FM together with the beautiful doll, Diana Dianelle. event aper..?? Pencarian Pasangan Romantis Raffesia. Sebagai tanda sokongan, kami pon pergi beramai-ramai, infact, dah lama kami semua tak lepak and berkumpul mcm ni. Memang agak lama! Sbb semua pon ada hal and komitmen memasing.

10 pagi masa dijanjikan. Tempat pertemuan di LRT Kelana Jaya. Hurmm...Tp, around 11 pg bru kami bertolak sbb menunggu kehadiran 2 diva yg agak lewat..kak Lyn & kak Emy (nama sebenar dirahsiakan)


Siapa mereka..???

Kami sampai dlm lingkungan jam 12 tgh ari..(wah...ayat tak bley blah.!!), sblm menunggu waktu show bermula (3 ptg) kami lepak di Plaza Low Yat dulu dan mengadakan sedikit discussion tentang program terbaru DFC. Hajat di hati tak nak la terlibat kan, tapi alang2 dah berkumpul, aku pasang telingan je la..tp tak ler bersuara sgt. Respek kat Ms Lilo kerana menerajui program kali ni..wa caya sama lu beb..!

Meeting la sgt kan...

Sekitar jam 2.30 ptg (awat ayat cam tak bley blah ni..), kami pon selesai ber'meeting'+ gosip. (Ngumpat & mngeji tu sesikit je k..tak byk..). Nasib la Plaza Low Yat ngan Sg. Wang ni sebelah² je. tak der la rushing sgt. Sambil jalan² pon kami sempat buat sesi fotografi sana sini.


Ke mana saja or di mana saja, bergambar tuh dah jd macam satu kemestian..!

Seterusnya, aku akan include sikit gambar² yg di'snap' utk event tu. Nak letak byk tak dpt la dek.

Barisan juri bertugas

Dafi dan Diana perform lagu 'My Heart'. Not bad dowh suara minah ni. Memang talented as a singer.

Para pemenang. Hadiah yg diberikan pada hari tersebut bernilai RM100,000. Untung badan akak tu di salut barang kemas mewah tu.

Sementara menunggu kehadiran Dafi. Byk sgt dia nyer sesi fotoshoot and Q&A, terpaksa la kami tunggu. But anyway, thanks to u guys. Ray, k.Emy, K.Lyn, Akym, Megat, Lilo, Bash, Fadli, Fara, Safia, Myra, Fit, Capek, Yaty, Jamal, Wenkt, Nad and Rosna. Korang mmg happening lah!

Peluang...!! ehehehe..aku pon amik kesempatan la bergambar ngan beberapa org selebriti yg ada kat situ..


Rizal..Dunia Baru


Zizi, DJ Sinar.FM

My Lovely, Diana Danielle

Who else...

Fu-yooohhh..aku, Jamal, Bash, Fadli, Akym, Dafi, Ray, Fit, Capek.. (uiks..mana Megat..??)

8 comments:

Megat Eusofe said...

mana megat ???
huik kan selalume yg tukang jadi snap picture
hahahahhaaa
x-baik korang tau
ader ker petang tu AC yn jadi tukang2 snap
:P
( hahahahahha aku kah yg bersalah ???? )
mau dafi pecat me after this
x-buat kerja dah

Anonymous said...

Dear AT
Good post!

[r][a][y]

Lyn Yusoff said...

ambooiii!!.. motiff me'mention'kan name ku ini... hampeh lah sgt..
tak perlulah nak blurkan tang mata tuh.. sure lah dikenali ramai.. hahahaha

Lyn Yusoff said...

ambooiii!!.. motiff me'mention'kan name ku ini... hampeh lah sgt..
tak perlulah nak blurkan tang mata tuh.. sure lah dikenali ramai.. hahahaha

KeMatZ said...

adam.... best gak thread ko kali ni... suka aku nengok ko bergambar ngan artist.... tapi aku mushkil lah plak.... siapa artist sebenarnya... coz ko kelihatan lebih voggy da vast.... huhuhuhuh... ops lupa ko kan artist sekarang..... apa tag ko... Sudeyyy.....

(tak panas ke adam... kalau aku mau berpeluh bagai... ni malaysia ok.. tapi janji bergaya... apa ada hal..)

fauzi said...

Eeeerrrr...saper yg artis sbnrnya ni??ko ke dafi??haha...

eh...owang kuning aritu ada tak??

~SYAMELIA~ said...

motiff memblind-fold kan mata kami ber2?

dah la mention nama... mmg hampeh taw...

btw, ayat adam mmg xbley bla.. rasanya azim yg wat journalism, tp adam lak yg jd reporter...

your lovely danielle? ehem ehem...
tawla hawts kan...

jamal said...

hu hu wah memang memotize mmm hai bila la lagik dapek kumpul nie mm mmg best

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates