Friday, August 22, 2008

Get Well Soon miss Nafty

Petang semalam (lebih kurang kul 5.00 ptg, 20 Ogos 2008), masa aku tgh settle2kan keja, member aku si ena ekk ni buzz la aku kat YM. Tetiba dia ckp yg mbr baik kitaorg Ayu (atau lebih dikenali sbg Miss Nafty) dah admitted ke wad SJMC and akan operate kul 6.00 ptg. Terkejut lak aku, sbb cam tetiba je...
((( Takkan nak bersalin dah kot!! hehehehe... )))
Rupanya Nafty kena jalani operation disebabkan apendics. Hurmmm...aku cakap kat ena, apsal bitau lambat, and katanya dia pon baru tau.


Mazwani 'Nafty' Ayu with her husband. (pictures grab from Kematz's Blog)

To miss Mazwani 'Nafty' Ayu, i'm so sorrrryyy sbb tak sempat nak g melawat ko. Minggu ni aku direct kena keja malam dan tak sempat lak nak singgah ke SJMC tu. Harap ko paham sgt.. And i'm also hoping for you to get fast recovery of your health and get well soon as before. Bley la kita gosip2 and shopping2 lagi. To Rafie, jaga ayu nih elok2 skit. Hehehe...


Get Well soon k.

0 comments:

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates