Saturday, August 16, 2008

Thanks to Fendy_Leo!


Bulan Ogos ni memang agak sibuk! Wah...!! Cam artis lak..penuh dgn show..! ekekek.. Tak bley blah..!! Jangan salah faham. Memandangkan bulan depan kita dah nak sambut Ramadhan (x sabar nih!) dan bersempena pulak Ogos ni adalah bulan olimpik, byk la pgrm berkaitan yang seumpama aku cuba libatkan diri. Cari pengalaman beb!

Minggu lepas baru je abis kenduri kat umah kak Lyn, dan minggu ni lak aku and kengkawan terdekat dapat lak invitation from one of my best buddies, saper lagi kalu bukan Mr. Fendy Leo..hahah..

Majlis kenduri arwah dan doa selamat yg diadakan keluarga Fendy diadakan pada 15 Ogos 2008 (Jumaat) dan tahlil diadakan selepas solat Maghrib. Sorry la Fendy tak sempat nak dtg tahlil tu sbb ada masalah skit walopon mmg niat asal aku nak g tahlil tu. Tak de rezeki. Apa yg pasti, jamuan yg disediakan memang vast lah! sampai tak terbangun aku makan. hahaha.. Thanks again.

Selain aku, Azim, Kak Lyn, Kak Amy, Abe & Lilo pon turut datang memeriahkan majlis di rumah Fendy nih. Sekali lagi, thanks for invited us. Actually, x byk pic yg aku snap. So here the only pic that would tell how we feel...so meriah kan..?


6 comments:

Farazila said...

thanks fendy..
mcm hari raya plak kan...

Adam Arjuna said...

yezza..
thanks kat fendy, nnt kalu ada jemput la lagi kan..
eheheeh...

bila la korang nak dtg umah aku lak kan..?

~SYAMELIA~ said...

bila adam nak jemput kitorg?
if adam jemput, ins nt kitorg dtg la...
tp kenduri 2 mmg vast n meriah!!!

ps : ada ke istilah 'vast' n 'meriah' utk kenduri? hahahha....

Adam Arjuna said...

kalu korng sanggup turun sampai ke utara nun, pintu umah sentiasa terbuka utk korng...

tp make sure adam kena ada sana dulu la sbb diri sendiri pon dah stgh tahun tak balik...waarggghhh...

Farazila said...

err..adam sila support duit tol n minyak utk kkesana okiehhh
:P

Adam Arjuna said...

uiks..
nak support duit minyak n tol..?
tak mampu la teman..

tp mana aci, slalu adam g umah lilo tak claim apa2 pon.

ehehehehe..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates