Sunday, October 26, 2008

Dafi@Fiesta Aidilfitri 2008

Acara : Dafi @ Fiesta Aidilfitri 2008 'Warna Warni Aidilfitri'
Tarikh : 25 Oktober 2008
Tempat : Saloma Theatre Restaurant, Kuala Lumpur
Masa : 7.30 mlm - hingga lewat malam

********************************************************

Detik yang aku tunggu², akhirnya menjelma jugak. Tanggal 25 Oktober 2008 sekali mencatat sejarah buat kami (DFC - Dafi Fan Club) kerana sekali telah berjaya melaksanakan event open hause FC yang kami gelarkan sebagai Dafi @Fiesta Aidilfitri 2008 'Warna Warni Aidilfitri'.

Tahun ni tahun kedua kami handle open hause. Seperti biasa kami cuba tampil sesuatu yg berbeza dari biasa dan sebab tu jugak tema fiesta yg dipilih.

Kalau dulu buat kat kampung, gotong-royong memasak dan segalanya.. kali ni buat kat tengah2 kota dgn suasana agak mewah namun masih mengekalkan konsep tradisi..

Nak kasi happening katanya..

Asalnya hanya lebih kurang 80 org dijemput memenuhi ruang legar bistro di Saloma Theatre Restaurant ni, but end up..it turn to more than 100 guests. Unpredictable. For me, it was a success even..!!

Kat sini bukan aku nak review segalanya tentang even ni, sbb surely korng leh baca through blog2 lain yg akan buat posting pasal Dafi @Fiesta Aidilfitri 2008 ni, especially DFC's hardcore team..who else...??

Thanks to para media yg hadir dan yg datang buat coverage tentang event kali ni. Antaranya seperti Berita Harian, Mingguan Wanita, Sensasi Selebriti, Yoyooh.Com, Murai.Com, Astro Ria, Ria Sentral, Trend Asia dan lain-lain. Tak lupa jugak utk Cikgu Najmi, Cikgu Fati, Aizat, Ryzal 'Jelatang' & Rizal AF kerana turut hadir memeriahkan majlis kami. On behalf of DFC, saya ucapkan jutaan terima kasih utk anda semua. Insya-Allah kami akan jemput lagi utk event2 DFC yang akan datang.. thanks for ur coorperation and contribution towards Dafi and our FC.

Tak lupa gak nak wish TERIMA KASIH utk semua yg terlibat menjayakan program ni especially team DFC yg mmg cemerlang, gemilang dan terbilang. Kerja keras korang mmg aku respek sgt smpai kekadang malu pada diri sendiri sbb tgk keGIGIHan korang buat keja.. Segala kekurangan utk task yg diberikan kat aku, aku mintak maaf sesangat yerk. Mana yg aku terlepas pandang tu, terkasar or evrything...harap maafkan.



two most outstanding person that contribute a lot of ideas and energy that nite. BRAVOOOO!!!


Ermm..apa lagi yerk..???? Oopss! lupa... thanks gak to Ms. Lishall and Mr. Shawn from Saloma Theatre Restaurant sbb melayan karenah aku ngan request yg mcm2 utk event ni.. hehehe..

Personally bg aku, even ni success sbb kami diberi masa kurang dari 3 minggu utk buat preparation. Struggle tak hengat.. And its worth it guys walopon tak makan...

((( huarrrggg.. kempunan nak makan lemang...!!! )))

Okey la..nanti kan pulak review pasal event ni kat blog bloggers yang lain.. sehingga itu...

chow chin chow...

*********************************************************


Penghargaan juga kepada :

Yoyooh.Com - New media for Malaysian Youth
Astro
Pn. Rosnani
Mohd Syukri
Wakil Media
Keluarga Dafi

0 comments:

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates