Tuesday, November 18, 2008

Rebranding

Sejak dua tiga minggu ni bila dok melepak ngan kengkawan aku, benda yg kami suka bincang skang pasal branding and re-branding. Ala² ni cam word of the week la.

"R.E.B.R.A.N.D.I.N.G"

Ada sbb yg buat kami semua tetiba je asik bercakap pasal rebranding ni. Tp lupakan la sbb apa sbb yg paham je akan memahaminyi kenapa. Bercakap pasal rebranding ni, aku pon cam tak nak la ketinggalan dalam menyahut seruan ReBranding ni. Haha.. Apa aku nak buat eyh??

Mungkin REBRANDING balik BLOG aku? Mungkin!

Yup! Memang tu pon yg aku nak buat, tapi cam ne eyh..? Korang ada idea..?

Yang pasti aku TAKKAN tukar la layout ni sbb ni la keje paling leceh nak buat. Aku just nak ubah content blog aku ni agar lebih fresh. May be bley lg tambah side links yg lebih menarik dan informatif. Apa pendapat korang? Aku tak nak la apa yg aku tulis kat blog ala² syok sendiri je... may be aku perlu lebih universal kot kan... sekurangnya org tak la org boring nak baca blog aku walopon tujuan asal aku buat blog ni hanya utk syok sendiri..

So..apa kata survey..??

Should i or shouldn't rebranding my blog content??

3 comments:

Anonymous said...

hahahaha!

meon said...

bang...
tukar nama kalo nk rebranding

Adam Arjuna said...

hurmmm...
satu cadangan yg menarik tuh..
akan difikirkan..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates