Monday, December 15, 2008

Exhausted

To all my blog readers, sorry la sbb few weeks ni aku dah jarang update blog aku ni. baru je 4 entry bulan ni..! sgt tak bley blah kan..?

For those who know me knew what i'm doing lately, and because of that matter i cant update my blog much often. Tapi tak per guys... Everythings DONE already. Sumer dah selamat..sumer dah succeed. Later aku share ngan korang ok.

Skang ni aku tgh letih gilerr..and exhausted sgt rasanya.. Tido pon kurang..makan pon kurang.. Sumer yg dah lama tak jumpa aku mesti ckp aku dah makin sangatt kurus.. dah la aku ni mmg dah kurus... hurmm..

By the way thanks la pada sesaper yg still drop by kat page aku ni wpon jarang ber-up-date!

But no worries ok, i'll be back with my latest entry, stories and experience as soon as possible. YUP..!! A.S.A.P..!!

4 comments:

bash said...

so-oo dangerous oo..ur blog got mis. popup.
exhausted ke? heheh..congrate yer..

bash

rizz said...

xpe adam..take ur time k..:)

Adam Arjuna said...

Bash :
wah!! tak sangka ko masuk blog aku n drop komen ni...
terharoooo bro..
btw, thanks!

Rizz :

thanks beb!
don't worry, i'm going to update my blog very soon.
keep reading k..

iezahb said...

assalamualaikum wbt...
wah mally mcm artis plak awak ni,
meletup habis.....

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates