Tuesday, March 10, 2009

Notis Pemberitahuan

Wah!! Apakah entry aku kali ni.. :P Nak bernotis segala kan..

Anyway..tak der apa pon. Saja nak wat statement propa. kes! kes! kes..!

Anyway,

To all my blog's followers (wakakaka...mcm la blog aku ni follower..hehe..gebang jah!!), unfortunately nak bitau yg aku tak dapek nak update blog ni ngan lebih kerap dalam masa2 terdekat ni.. huarrrghh... Kenapa..?


Sebab keadaan notebook aku yg kurang stabil.. may be terkena demam ke, campak ke, chikukunia ke or denggi ke..aku pon tak sure.. nak kena bwk jumpa pawang or dokter la nampak gayanya nih.. :( -- melayang lagi la duit aku nih!


Cam ne ni...?? hurmm.. byk benda nak stori mori dlm blog nih!! for the time being, access aku hanya menerusi opis..cc..and laptop kengkwn je la nampaknya.. haha..

Nasib badan la....

7 comments:

rizz said...

alahhai sian kat adam/..saba la ekk repair lappy tuh cepat2 hehehee

Lyn Yusoff said...

sabar erk adam...
jgn sedih2 ok..
leh je klu nak nyiput lappie kawan2..
hehehehe
nampaknya.. susah skit lah nak dpt skop gosip dri adam ni..
hahahhaha

1 2 3 larikkkkkkkkkkkk

Adam Arjuna said...

Comment to Rizz:

huarrggg...
repair + duit = bankrap...

waaarggghhhh...!!!


Comment to Lyn Yusoff:

tetap bersedey nih...sob..sob.. :(
tu la kan, tak dpt nak update stori-mori latest nih..
byk gosip baru lak tu..kekeke..
ada ke kawan yg sanggup kasi pinjam lappie..mana ada kawan yg bermurah ati sampai cam tu dah dalam donia yg penuh pancaroba ni.. :P

♥Syamelia♥ said...

get well soon mr lappie...
cian adam..
sabo je la...

sapa kt blog adam xde follower?
ramai peminat ok...
-im one of them... lalallala...

Adam Arjuna said...

ooohhh tidak....
my mr lappie dah mcm makin nazak...
sedey...sedey...
nak kena bwk jumpa dokter pakar la..
pawang, dukun and dokter2 klinik besa mcm tak jalan jer...
sob..sob.. sedey nih..!!

aiyo akak..
follower la sgt kan..??
tak bley blah..

edzlin007 said...

i am one of ur blog follower

Adam Arjuna said...

Comment to Edzlin007:

uiks..yer ker..??
waaahhh!! terharoooonya..
thanks for keep following my blog..
appreciate it so much :)

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates