Wednesday, April 22, 2009

I'm Back!

Yezza!! I AM BACK!!

Definitely entry ni bukan la sebuah review atau ulasan filem yerr.. Tgk je poster tu dah mcm poster filem plak..ahaks!!

Setelah tiga pat ari aku bergelumang dgn bencana, meredah badai, memerah otak dan mencari idea.. akhirnya... selamat jugak blog aku ni dari terus ditutup. Haha.. Hampir² dah aku nak shut down blog ni gara² virus yg melanda kat templates blog aku ni.

Godek punya godek.. try punya try.. so ni je la template terbaru yg termampu aku carik. Tak de la lawa sgt (masih mengenangkan template lama ku itu..), tp sekurang-kurang ada la kan dari tak der.. huhu..

So, lepas ni bley la aku kembali membloggingkan diri.. Stay tune!!

P/S: Sudi apalah kiranya kalu korang drop kat shoutbox or ruangan komen aku utk aku men'copy-paste' balik url² blog korang sumer yer... Arigato Gozaimasu! :)

6 comments:

rizz said...

cntek blog..nmpak kemass hehehe..btw byk link adam ilang ke hehee

♥Syamelia♥ said...

welcome back adam..
xla seteruk mana...
nice what...

xpe take yr time...
at lis blog adam ok...

Adam Arjuna said...

Comment to Rizz :

tenkiu rizz!
besa je.. u nyer blog lg malatops!!

link akan diupdate dari semasa ke semasa.. hehe


Comment to Syamelia :

ahaha..tenkius!!
almost tutup dah kan.. kalu tak jumpa template yg menarik di hati ni.. sure tinggal sejarah la agenda inspirasi nih..huhu

(akan ku guna balik template yg lama tu one day nnt.. ke kekal yg ni jer..?)

edzlin007 said...

wah...adam baru kuar dari bumi. sesuai sangat la dengan hari bumi hehe.

welcome back mr adam. ok je template ni.

Adam Arjuna said...

kan...
keluar dari bumi.. sempena earth day..
dulu earth hour ... hahah

anyway, thanks sbb tru support blog yg tak semenggah nih!!

:)

ayuputeri said...

ingatkan mende la td..jgn la smp TERshut down blog nie..dahhh x best t..heheheh..

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates