Wednesday, June 10, 2009

Blogger's Karnival '09



Bersempena dgn 3rd Anniversary PJ yang telah pon menjadi sebuah bandaraya, sebuah organisasi yg dikenali sbg Kaspersky Lab dgn usahasama oleh MBPJ dan Association of Backpackers Malaysia (ABM) akan menganjurkan sebuah event yg dikenali sbg 'PJ Challenge '09 Blogger's Karnival'.

Details of the event as stated below:

Date : 20th June 2009

Time : 9.00 am - 5.00 pm

Venue : Jaya 33, Lobby & Level 4 (Malaysia's 1st Hyperoffice and community mall)

Acara ni terbuka kepada sumer manusia sejagat especially kalu korang rasa korang tu seorang blogger. Tak kisah ko blogger tegar ke tak, baru nak berjinak-jinak dalm dunia blogging ke... blog reader ke or what-so-ever, anda dijemput utk memeriahkan lg hari tersebut.

Syarat!

Hanya perlu mendaftarkan diri di 'online registration' yg dah sediakan... susah sgt! Just klik kat bwh ni eyh..


P/S : macam nak join jerr.. tak dpt sertai stvt pon tak pe arr.. dpt gi layan tgk pon jadi la labu... ada sesapa nak teman aku tak..? sengal la gi sengsorg.... huhu

3 comments:

rizz said...

yeyeahh adam join kannn

rizz said...

yeyeahh adam join kannn

Adam Arjuna said...

hohoh...
tak pasti lg la rizz!
kalu dpt cari kwn, join la kot.. kalu tak, may be gi tgk je la.. :P

Archive

There was an error in this gadget

My Blog List

 

@geNda | iNsPiRaSi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates